- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doser0717
aktív tag
válasz
spista222 #35783 üzenetére
Igen, köszi. Ezt én is megtaláltam.
Igazából éppen mindegy, csak kíváncsi vagyok rá. A gépemben elszállt a FirePro m8900 és ilyen m6100-at kaptam helyette (+ új hűtésrendszert). Ami végül is majdnem a duplája teljesítményben.
Itt azt írják, hogy kb. a gtx770m-el van egy szintben. Az akkor nem rossz ahhoz képest, hogy ingyen volt.... -
doser0717
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy az AMD FirePro m6100-as melyik Radeon-ra épül? Bár lehet egyikre sem... De azt tudjuk, hogy a FirePro m8900 az a 6970m munkára optimalizált változata, így talán ugyanez az elv az m6100-nál is.
-
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
Létezik valami lista arról, hogy a notebook-ban lévő kártyák közül melyik MXM-es?
Én spec. a GeForce GTX 560M-re lennék kíváncsi. -
doser0717
aktív tag
Sziasztok!
Notebookban használatos vga-ról lenne szó, de az is videókártya...
A kérdés lehet hülye kicsit, de valami hozzáértő hátha tudja a választ (ha van egyáltalán...)!Melyik számít/számított az akkor éppen aktuális kínálatban a többihez viszonyítva jobb vga-nak:
4 évvel ez előtt az NVIDIA GeForce 8600M GT vagy most az NVIDIA GeForce GT 555M?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest