Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r92king
tag
Lehetne mar valami informacio az uj kartyakrol, mert megbolondulok
Most szeretnek venni uj kartyat es mivel nem reg adtam el haveromnak GTX 1060-at most sajnos be kell erjem a jo oreg HD4600-al, ami olyan szinten egy okadek, hogy hihetetlen. Pedig nem is vagyok nagyra vagyo, nem Crysis 3-at akarok 4kban veretni rajta, de szinte csak a paszianszt viszi el normalisan. LoL egesz szepen megy fullhd-ben mediumon, viszont V-Sync nelkul szetesik a kep, mivel multi az a plusz delay nem fasza, Titan Quest: Ragnarok kb. 12 eves jatek motor es neha kepes beakadni lowon, vagy a Diablo 3 720p minden low nincs stabil 40 fps se.
Szerintetek varjak vagy vegyek egy GTX 1080-at? -
r92king
tag
Hali, van egy Giga GTX260-as karim(216SP semmi OC, de mégis OC a neve), és most azt vettem észre, hogy 81 fokos lett a GPU Cryis Warhead közben, legalább is az EVGA Precisoion 2.0.3 azt mondja, de GPU-Z meg 73 fokot. Lenne pár kérdésem ez 81 fok ha igaz akkor ez magas hőmérséklet vagy még ez belefér, melyik progi mutatja a pontosabb hőmérsékletet, mert eddig nem igazán észleltem 76 fok fölött a GPU-t, a simma Crysis alatt ott nem volt ilyen magas és más játékoknál se, és így hajnali 1 környékén nincs a szobában 40 fok, hogy most azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest