- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
xtremist #90783 üzenetére
Múltkor (is) elégedett volt a géppel ezért is tőlük egy másikat ami korszerű. Ezekkel a gépekkel mindig is voltak fenntartásaim nem tudásban hanem a kialakitásuk, az eltérőségük miatt. Nem nála de másnál is volt szerencsém HP álló házas géppel a HDD -t kiegészítő csavarokkal lehetett rögzíteni (amivel adták az benne volt) de utólag betenni nem volt egyszerű HP-től kellett rögzítő csavart rendelni ami gumírozott volt és úgy illeszkedett a résbe.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabi1984 #90781 üzenetére
Aki szerelt össze számítógépet pcháztól kiindulva tudja, hogy járnak hozzá kellékek ha csavarok nem életbevágóak de egy hdd Bay lemez vagy bármi olyan amivel utólag merevlemezt lehet behelyezni ez a házhoz jár.
Számomra felfoghatatlan, hogy meg kérdezem telefonon,hogy 3.5" merevlemez behelyezhető? Igen a válasz. Tegnap leszedtem a fedlapját, hogy berakjam a HDD-t a tápegységből egy kábel lógott az is az alaplapra csatlakozva. Utána néztem a youtubon és van egy videó ahol azt látni, hogy 4pines csatlakozó van az alaplapon és arra kell a sata tapkábelt csatlakoztatni? Kapott a géphez a tulaj? Nem! Tartozéknak kellene lennie az ilyennek? Szerintem igen!
Akkor még a HDD rögzítse nagyon úgy tűnik nem szimpla csavarozás. Mondtam a hölgynek vigye vissza a gépet és tegyék bele Ők plusz költség nélkül. A nem tudom betenni és az hogy nem értek hozzá nem ugyanaz.
Természetesen van olyan opció vásárlásnál, hogy + 3990Ft-ért 500GB merevlemez. Fizetnem kéne, hogy kapja a gép a tartozékot, hogy aztán otthon kiszedjük és betegyük a saját HDD-t
?
-
Csabi1984
addikt
válasz
Viktor77 #90771 üzenetére
Őszinte leszek telefonon beszéltem a férfivel akinek át lett adva a telefon és azt mondta, hogy legyen Dsub akkor átalakító kell vagy ha van Low Profilos VGA akkor olyat beletenni ő nekik nincs olyan. Akkor nem értem mi az a +9990,-Ft GT opció VGA
?
Nem tudom, hogy abban a kirendeltségen nem volt VGA vagy egyes gépekbe kiegészítő VGA-val van de pont olyan nem volt nekik és ezért értette, hogy Ők nem tudnak adni. De cég mutatta milyen átalakítót rendeljen és jó lesz. Legyen úgy
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csabi1984 #90766 üzenetére
Sajnos nem tudom értelmezni azt, hogy alkalmatlan mert. Itthon van egy PC (amit más kiakart dobni én meg inkább elkértem
) beletettem egy ATI HD4500-at hivatalosan már nincs Windows 11 driver de Windows Update-ről leszedett illesztőprogramot és működik. Elindítottam egy 1080p-s videóklipet nem akadozott, vígan ment de te biztos másra gondolhattál.
Persze ezek játékra alkalmatlanok meg erősebb grafikai programokra is lehet, hogy kevés.
Nálam ott kezdődik az, hogy egy Videókártya alkalmatlan, hogy se ilyen se olyan illesztőprogram amivel legalább natívan működjön.Neki az volt a legfontosabb, hogy olcsóbban korszerűbb gépet de hallotta, hogy a Windows 10 támogatás jövőre megszűnik ezért akkor erre orientálódott, hogy Windows11 kompatibilis legyen a gép.
Amúgy én biztos magamnak nem vennék ilyen számítógépet inkább áldoznék többet rá és összerakni egy olyan gépet amibe legfeljebb idővel a processzort kell cserélni igaz új alkatrészekkel sajnos nem 70.000 FT
-
Csabi1984
addikt
válasz
Csupingo #90764 üzenetére
Szia! Nézegettem a DVI-VGA átalakítókat de nem láttam DVI-D - VGA átalakítót (fejre gondolok elsősorban). DVI-D "anya" része úgy néz ki van 3*8 luk=24 és van egy vízszintes érintkező. Amit én látok a neten DVI átalakítót ott annál a vízszintes pín mellett van még alatta és felette 2 érintkező.
-
Csabi1984
addikt
válasz
MasterDeeJay #90765 üzenetére
Ő vette meg az átalakítót ma fog kiderülni milyen lesz
Csak szeretek előre egy lépést tenni fejbe.
Erről a gépről van szó abból is a legalsó változat.
Erről a gépről neten ezt olvastam GPU terén:"Intel® UHD Graphics 610, Intel® UHD Graphics 630, Up to half size of total system memory"
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy cég aki felújított gépeket árul reklám elkerülése végett csak annyit írok Co -ImpEgy ismerősöm egy korszerűbb számítógépet vásárolt de sajnos normál házas PC nem volt így Sff (keskeny házas) számítógép lett vásárolva.
Sajnos azt a következtetést vontuk le, hogy ezek a gépek már nem rendelkeznek Dsub VGA-val hanem vagy DVI-D, HDMI vagy Display port vagy mindkettőből 1-1 de a lényeg a monitorja csak Dsubos. Ajánlottak neki egy ilyet de nem tudom ez tényleg olyan "minőségű képet" ad-e mintha direkt összekötés lenne két aljzat között?Viszont szeretek előre gondolkodni és ha nem váll be akkor egyszerű sima netezésre, youtubra nézegettem a legolcsóbb VGA-kat) viszont nem tudom megállípitani melyikhez adnak LP profilt?
Ennek az MSI termék nevében benne van, hogy LP de ha nézem a kártyáról a képeket ennek nincs csavar ami rögzítené a lemezt vagy az LP gyárilag LP profilú kiadást jelent?
Ennek az Nvidia GT710 terméknek a termék képei között látni azt a kis csavart ami rögzíti de ez azt is jelenti, hogy adnak hozzá átalakító lemezt?
De azt is kérdezhetném ha egy ilyen VGA gyárilag nem LP profilú de van csavarja akkor lehet külön venni Low Profil lemezt?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok segítséget szeretnék kérni..
Biztos találkoztatok azon jelenséggel, hogy amikor egy DVI-D valamint egy HDMI-s megjelenítőt csatlakoztatva van majd elindítasz egy újratelepítést akkor 99%-hogy a HDMI kapja a jelet először gondolom azért mert a HDMI az elsőrendű a VGA-n (Utólag állítható a sorrend azt tudom)Ugyan akkor azon VGA-k esetén amelyen három HDMI port van és két hdmi van igénybe véve? Van Hdmi 1,2,3? Mi a prioritási sorrent ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest