- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
válasz Troll56 #19092 üzenetére
Sziasztok!
windows topicban kérdeztem már, de hátha ide való, ezért ide is bemásolom
Sziasztok!
Édesapám gépével van egy kis problémám. Elmondása szerint kb 1 hete leállítás közben frissítette magát a windows, de egy hirtelem áramkimaradás miatt a gép lállt, a frissítés értelemszerűen nem fejeződött be. Ezt követően egyszerűen nem lehet elindítani a gépet normál módban, mert egy BSOD-t dob. A hiba a NVLDDMKM.SYS-el van, ami az nvidia driver egyik eleme. Rákerestem neten, cikkekben a driver újratelepítését javasolták a problémára, ami nem segített. Driversweeperrel letisztítottam a gépet a régi driver maradványaitól, de az új így sem működik. Próbáltam régebbi, illetve újabb drivereket is, de semmi, a hiba minden indításnál előjön. Ezek után úgy gondolom, a hiba a windowsban lesz, de képtelen vagyok megtalálni. Sajnos rendszervisszaállítás sem segített. A gép csökkentett módban, illetve telepített driver nélkül normál módban is gond nélkül működik, csak értelemszerűen d3d nélkül sok mindent netezésen kívül nem lehet csinálni vele.
Windows7 ultimate 64bit
athlon x64 3500+
2gb ram
nvidia 7300 GS
BSOD hibakód:
stop: 0X00000116 (0XFFFFFA8003AD7010, 0XFFFFF8800F1B94D4, 0X0000000000000000, 0X0000000000000002)
NVLDDMKM.SYS - address FFFFF8800F1B94D4 base at FFFFF8800F01B000, Datestamp: 4fb20748Ha valakinek bármi ötlete van, ne fogja vissza magát
Köszi
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest