- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Adott egy radeon xr550 kártya. 4k tv-el hibátlanul megy. De ha rákötök egy 24" samsung uhd monitort, az össze vissza villog, bezöldül, stb. A monitor normál 60hz, nem hibás, a kábel megfelelő, tehát a kártya nem szeretheti. Szokott ilyen kompatibilitási hiba lenni, vagy lehet valamit állítani? Driverek legfrissebbek. -
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte H310M alaplap és Intel pentium gold 5400 processzor. A saját videokártyát használjuk.
A probléma, az, hogy ha D-sub csatlakozón kötünk rá monitort, normálisan jelennek meg a színek, ha HDMin akkor olyan mintha valami szürke fátyol takarná!
Nem monitor függő! Mit lehetne állítani? Vagy hibás valamelyik komponens? -
zorzy4
addikt
Sziasztok! Egy radeon RX550 kártyát szeretnék monitorral és időnként T V-vel használni! Az a problémán, hogy ha a tv-t kikapcsolom, a kártya is lekapcsol. Ha kihúzom a tv-ből a hdmi-t akkor visszajön a monitoron a kép. Kábel hiba kizárva.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok/ Az a gondom, hogy egy intel 610 integrál kártyával, az összes monitornak, fakóbb képe van HDMI kimeneten, mint vga-n. Olvastam valahol, hogy másnak is ezzel volt gondja, de ott a monitor hibáztatták. De én több módom kipróbáltam, és az alaplap okozza.
-
zorzy4
addikt
válasz
ricky731 #2950 üzenetére
Pontosan nem tudom én sem, de korábban nekem is ajánlották ilyen problémánál. A gond az, hogy tudtommal több 10000ft-os tétel, így lettem róla, mert előbb utúbb az ember úgy is vesz olyan tv-t amin van kompatibilis kimenet. Teljesen fölösleges beruházás, mivel nem pár ezer ft-os kábel.
-
zorzy4
addikt
És az én kérdésemre senki nem tudja a választ?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok nem rég vettem egy intel corei5 2400 processzort és egy asrock h67m-ge alaplapot. Lefuttattam a élményindexet és eléggé érdekes eredményt kaptam az integrált és a korábbi ati hd 4350 kártyával.
Integrált areo 5,1 munka/játék 5,9
ati hd4350 aero 3,7 munka 5,8.
Ezek szerint az integrált jobb lenne, azt érdemes használni? Az hogy menyi RAM-ot vesz el nem számít van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest