- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
válasz
MZsoltee #15504 üzenetére
Rendben, köszi a linkeket és a segítséget!
Viszont azt nem értem, h mikor a még a a gépvásárlás előtt álltam, itt fórumon kérdeztem meg minden egyes alkatrészt h mit érdemes venni és mit nem, akkor senki nem hívta fel a figyelmemet a HKC táp gyengeségére, hanem csak ajánlották a Deer táp helyett.....no mind1 most már -
tjokai
senior tag
válasz
MZsoltee #15499 üzenetére
9580ft-ért vettem 2012.01.09-én a tápot.....+500ft-al nem gondolom h megváltanám a világot tápcsere esetén! Ha cserélném, akkor már biztosan nem 10e ft-os tápot vennék, magyarul nem szeretném akkor már lecserélni a szart a fosra
De mivel minden nem megy most egyszerre, így marad a táp, ha esetleg gond lesz vele, viselem a következményeket! Azért köszi mindenkinek a baráti jótanácsokat és a segítőkészséget! Amint megengedhetem magamnak, lecserélem a tápomat egy jóval komolyabbra!
-
tjokai
senior tag
válasz
waterdragon1 #15493 üzenetére
Tápot biztosan nem cserélek
-
tjokai
senior tag
válasz
BRIKLY #15489 üzenetére
Deer tápom volt évekig, mindenki szidta h így sz@r, úgy sz@r, soha semmi gondom nem volt vele! Lecseréltem a gépet, HKC tápot ajánlottak bele, mivel nem is vészesen drága és elég jót is mondtak róla........eltelt 3 hónap és tessék, már ez is egy kalap sz@r egyesek szerint
Elhiszem h a Chieftec táp jobb de nem mindenki engedheti meg magának! kocsiban is a Ferrari a király, mégis úgyanúgy elboldogulok és eljutok A pontból B pontba a Suzukimmal is
Erről ennyi a véleményem
De azért köszi a véleményt
-
tjokai
senior tag
Bocsi, lejárt a szerkesztési időm!
Előző hosszászólásomhoz fűzném, esetleg HD4870/4890 1gb CF-ben mire lenne elég ma játékok terén? -
tjokai
senior tag
Helló mindenkinek!
VGA-t szeretnék vásárolni használtan, nagyjából 25-30e ft között gondoltam! Olcsóbb lehet, drágább nemLényeg, h minél erősebb és korszerűbb megoldás jöjjön ki ebből a pénzből, mai játékokat lehessen tolni vele.
Meghalgatnék pár ajánlatot tőletek, hozzáértőktől, h mi lenne a bestbuy szerintetek!
Pár típus amin gondolkodtam: GTX285 /GTX295/ GTX460/ HD4890 VaporX OC/ HD4870x2 de erről lebeszéltem magam!A gépem az adatlapomon leolvasható!
Előre is THX
-
tjokai
senior tag
Helló mindenki!
Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben, h ma vásároltam egy ATI HD4890 1GB VGA-t és most nézem, h van rajta egy 6 és egy 8tűs csatlakozó! A VGA dobozában 2db 6tűs kábel van, mindkettő belement a dugaljakba de így a 8tűsnél 2 tű szabadon maradt! Beköthetem így a kártyát a gépbe nem lesz gond? Vagy egyáltalán bekell kötni mindkét kábelt?
Köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest