- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
Repsol600 #63249 üzenetére
Nekem megoldódott!!!
Spyware vagy Malware vírus azért nem találják a "mezei" keresők.
Töltsd le INNEN az AntiMalware-t. 15 napig Prémium funkciók is elérhetőek benne. Ha esetleg nem találna semmit(amit kétlek) akkor csökkentett módban is próbáld meg. Remélem sikerül, majd jelezz visszau.i.: A RogueKiller EGY NAGY RAKAT...
-
Imi91
aktív tag
válasz
Marci112233 #63244 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem
-
Imi91
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy 30 perc gépezés után a GPU 100%-ra terhelődik, de nem tudom, hogy mi az ami leterheli. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi terhelheti a kártyát? Persze játék közben is egyből észre lehet venni, mikor telt el a 30 perc
Én egy olyasmi progira gondoltam ami úgy figyeli a GPU folyamatait mint a Win feladat kezelője a CPU-t, de nem tudom, hogy létezik-e ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest