- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyboi
tag
Hosszas tesztelgetés során a köv. bukkantam: A physx feltelepítése után bukik el a kártya, Vantage alatt is, 3dmark2011 alatt is. Feltelepítettem belőle a legújabbat az nvidia oldaláról, azzal is ez a helyzet. Próbálok még olvasgatni a témában, hátha van erre valami megoldás. Az biztos, hogy a physx kötelezően települ a vantage-al. Elképzelhető, hogy hibás a kártya?
Esetleg ötlet, javaslat Sapphire 6870 toxic Giga p45 lapban, physx esetén fagy.
-
skyboi
tag
Sziasztok, alábbi gondba ütköztem:
Gépemben elég gyakran cserélek VGA-t, soha nem volt problémám egyikkel sem, mostanáig. Giga P45, stabil, korrektül hűtött lapról van szó. Részletes konfigom az adataimnál.
Új vga-t szereltem be, egy Sapphire 6870 toxic 1gigás példányt. A kártya használt, de mind a tulajnál, mind egy havernál hibátlanul megy, Asus lapos Intelekben. (Mindkét gép S775-ös)
Nálam, mind 2D-ben, mind pedig 3D-ben fagy. Ha elindítom a Vantage-ot, az első teszt töltőképernyőjén annak színében pompázva megmerevedik, megfagy, csak a reset segít.
2D-ben,miközben különböző progikat telepítettem, ott is az adott elem színét felvéve teljes képernyős fagyás. Driver a legújabb Catalyst, oprendszer Win X64. A proci húzva van, de nem vészesen. A vga nincs. Hőmérsékletek normálisak, vga terhetlenül 40pár fokos. Windowst újrahúztam, az hibátlanul felment, utána kezdte újra a hülyéskedést. Elsősorban szoftveres hibára, vagy végleges hardveres inkompatibilitásra gyanakszom.
Tanácsokat, esetleges megoldásokat örömmel vennék. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest