- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
tippm86 #79386 üzenetére
Közben ezt találtam. Azt írta a gpu-z készítője, hogy ez a rész még nem megbízható a programban. Bár januári bejegyzés volt, nem tudom azóta mi a helyzet. Erre gondoltam, csak az angol rövidítés maradt meg bennem, mert közben rá is kerestem.
-
Csupingo
veterán
válasz
tippm86 #79384 üzenetére
Ezt még sose néztem, de a gpu-z képednél a pcie slot voltage 11,6 nem lehet kevés? Nálam teszt előtt 12,1 ami közben 12,0-ra esik. Milyen tápegységed van? Esetleg a win-ben az energiagazdálkodást áttehetnéd teljesítménycentrikusra. A speciálison belül a pcie-nél az aspm-et is kikapcsolhatod.
-
Csupingo
veterán
válasz
tippm86 #79377 üzenetére
Úgy rémlik, hogy x16 1.1-re szokott visszaváltani. Lehet 1650-nél ez más. Akiknek x8-at írt, ott vagy a gpu-z hülyéskedett, vagy olyan is volt, hogy a cpu-nak voltak elgörbülve a lábai és azért nem ment rendesen. Olyannal már találkoztam, hogy nem indult a render teszt, csak már pontosan nem emlékszem, hogy miért történt. Friss win telepítés után még nem engedte a legújabb vga drivert telepíteni, csak miután felpakolta amik kellenek és addig nem indult a render teszt.
Mikori a win 10? Akár azt is újra lehetne tenni, ha van rá lehetőség. -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
tippm86 #79363 üzenetére
Ilyen nálad nincs, mint a laptopoknál? Vagy valami olyan is rémlik, hogy a win-ben is lehet vga-t választani. Egy fokkal újabb cikk.
Határozottan belenyomtad a vga-t a helyére?
-
Csupingo
veterán
válasz
tippm86 #79359 üzenetére
A vga biztos működik? Eszközkezelőben megjelenik? Sehol sem ír rá hibát? Akár lehet nyomni egy load bios default-ot, vagy lehet reset-elni a bios-t. Másik gépben nem tudod kipróbálni a kártyát?
Akkor a win is az igp-t írja aktívnak pl. a képernyőfelbontásnál-speciális beállítások-adapter résznél?
-
Csupingo
veterán
-
xtro
aktív tag
válasz
tippm86 #64282 üzenetére
Már meglévő kártya helyére vetted vagy minden új?
A lényeg hogy volt-e előtte más VGA driver a gépen,mert ha igen akkor DDU úzd le majd driver fel újra,ezt akkor is megcsinálhatod ha minden új. Valszeg valami driver hiba,reméljük ez segít.
Mindenképpen jelezd hogy mi lett sorsa
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest