Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
tabi.tamas #34793 üzenetére
Nem valószínű hogy a levestől megmurdálna
kivéve ha közvetlenül adsz neki
-
syberia
veterán
válasz
tabi.tamas #34791 üzenetére
Puha pamut rongydarabkával megoldható, én próbáltam alkoholos vattával de az hátrahagyhat kis szöszöket, a lényeg hogy ne karcold meg a nyákot
-
tabi.tamas
csendes tag
válasz
tabi.tamas #34772 üzenetére
"Szép estét kívánok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Sapphire HD 5770-es videokártyám van. Délelőtt kikapcsoltam a gépet, délután be és nem ad képet. Ventilátor pörög, de nincs kép, hibajelzés nincs a speakertől, alaplapi videokártya megy, úgyhogy megnéztem de a eszközkezelőben a win nem látja. Ötlet hogy mi történhetett? Asus M4A88TD alaplapom van. Lehetséges hogy a pci foglalat elszálljon? Tápegységem egy Corsair HX 650, így táp hibát nem feltételezek.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!"Azóta kicsit javult a helyzet. Kontakt spray-el megtisztítottam és pasztáztam a videokártyát és működik. Mivel lehet tökéletesen megtisztítani a videokártyát? Alkolhol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest