- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
tonermagus #63114 üzenetére
Így már minden világos..
-
MK VII
veterán
válasz
tonermagus #63112 üzenetére
Félreértettél...
Nem turkálni akartam a zsebében, csak arra felhívni a figyelmet, hogy két különböző nagyságú költekezésről írtál...
Egy alaplap+proci+memória kombó 140k, a GTX1060 meg attól függ milyen vesz 75-100 ezer.Azért írtam, hogy, ha eladja a jelenlegi konfigot és kipótolja a pénzével akkor komplett le tudja cserélni a gépet kb.
-
MK VII
veterán
válasz
tonermagus #63110 üzenetére
Az én véleményem, hogy előbb a proci+lap+ram-ot cserélném..
GTX1060-at az a konfig ami jelenleg van haverodnak, nem fogja tudni kihajtani.Különben meg egy GTX1060 messze nem kerül annyiba mint egy alaplap+memória+processzor kombó.
Kb csak a processzor kerülne annyiba mint a GTX1060...Én a helyébe nem egyiket vagy másikat cserélném, hanem mindent. R9 270-et is adja el meg a lapot, procit, memóriát és rakjon hozzá aztán komplett gépet vegyen, ne szarozzon.
-
válasz
tonermagus #63107 üzenetére
A VGA cserével többet nyerne, de mivel pont ez a leggyorsabban avuló alkatrész, inkább az i5-öt fejleszteném most, s később mehet egy erősebb kártya. Ha később nem lesz fejlesztés, akkor inkább most a GTX. De igazából kevés az infó.
-
varmi2
nagyúr
válasz
tonermagus #63107 üzenetére
Az a legjobb, ha vár kb 1 hónapot. És megvárja, hogy az amd mit tud mutatni am4 vonalon. Valamelyest az intel árak is csökkenhetnek.
Úgye vágod, hogy abba a lapba ramokból is új, ddr4 kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest