- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxxx
senior tag
válasz
fagylalt #64209 üzenetére
Sajnos a videokártya javítás nem egy "atombiztos" megoldás. Több lehetőség is fenn áll a javítás után:
1. sikerül és még 1.5 vagy 2 évig működik (esetleg tovább is)
2. sikerül és rövid idő múlva a korábbi vagy hasonló hiba jelentkezik (pl: memóriahiba, ...)
3. nem sikerül és feleslegesen ment el az idő és a pénz
Ha csökkenteni akarod a veszteséget, 1 próbát megér, de neked kell tudni, hogy kockáztatsz-e vagy nem. -
zoleeno1
veterán
válasz
fagylalt #15587 üzenetére
A plusz tápcsati a juniper mag miatt van rajta, erre épülnek az 57xx/67xx szériák is. Szal amit linkeltem nem Redwood alapra épül, mint az alap 5670-ek, hanem a már említett Juniper-re. A VTX-el, mint gyártóval nincs baj, a tapasztalatok szerint megbízható. Ebben nem vagyok biztos, de tudtommal hazánkban csak a VTX forgalmazott ilyen 5670-et.
Tégy belátásod szerint az ajánlások alapján, én abba a konfigba, arra felbontásra, 20k alatti áron ezt venném.szerk: Van erről egy PH-s hír is, most látom: olvasnivaló
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
fagylalt #15536 üzenetére
Hát az a proci már igen csak megette a kenyere javát
A mellé bőven elég az a juniper magos 5670 (6750-el van egy szinten) amit linkeltem. Azon az alacsony felbontáson így is proci limites lesz. Max 6770-et raknék mellé, de azt csak használtan kap ilyen árban, szerencsével. Én a 2 év gari miatt és mert vadi új, abba a konfigba az 5670-et tenném. Mint mondtam, még ezzel is proci limites lesz.
-
zoleeno1
veterán
válasz
fagylalt #15531 üzenetére
milyen konfigba kell? Milyen felbontásra? Mire használnád?
Használtan ennyiből hd4850, esetleg 4870. Újonnan kicsit több mint 15k, de ebben a kategóriában best-buy szvsz: VTX3D VX5670 1GBD5-HX -
agressiv
addikt
-
-
spista222
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest