- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aurig@ #55838 üzenetére
Szerintem nem fog működni. Lehet két kártyát egymás mellé bepakolni, nem kell SLI, elég csak arra gondolni hogy Amd kártya mellé Nvidia kártyát is lehetett rakni PhysX számításra. De a te esetedben az a gond hogy csak a hangot nem tudod majd kiválasztani. Esetleg ha létezik hdmi kimenetes hangkártya. A villogás engem is zavar az erősítő bekapcsolásakor, csak én attól kapok idegbajt, hogy a villogások után tölthetem be újra a windows színkalibrálást mert visszadob alapértékre. Ha valaki erre tud megoldást, érdekelne.
-
mihione
őstag
válasz
Aurig@ #55832 üzenetére
Na kicsit utánaolvastam tömörítetlen formátumban csak HDMI-n megy át szal optikain tényleg nem működik a True HD stb...Szerintem ha van egy integrált meg egy dedikált VGA akkor meg lehet oldani amit akarsz de 2 dedikáltról még nem is hallottam,amik nem sli/crossfire-be lennének.
-
M3lakH
tag
válasz
Aurig@ #55826 üzenetére
Szerintem megoldható lehet, mert bár nekem csak 1 VGA-m van, és integrált, és dedikált hangkártya is, de windowsba bárhova tudom irányítani a hangot. Akár a VGA-ra kötött bármelyik kijelző felé is. Ebből kiindulva, ha megoldod hogy a 2 VGA működjön a gépben akkor szerintem mennie kéne. Viszont abban igazuk van hogy a hangkártya SPDIF jele nem rosszabb minőségű semmivel mint amit a VGA tud. Digitális mindkettő, (vagyis mind 3, az hogy "HD" hang, csak a mintavételezésre ráakasztott marketingduma)
-
mihione
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1