- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
"dvi kimenetre dugtam a dvi-hdmi kabelemet"
Ez gond lehet a hangnál, az ATI-nak ... izé AMD-nek van saját DVI-HDMI átalakítója amibe a hang is be van kötve, ez majdnem biztosan nincs benne egy külön vásárolt kábelben. Na most VGA-hoz a legtöbbhöz járt ilyen, de alaplaphoz szvsz csak ahhoz volt csomagolva, ami direkt Home Theatre lapnak volt árulva. Jó helyen körülnézve szerintem pár száz forint. -
Komplikato
veterán
Akkor tudod beállítani ha a HD4200-ban lévő "ATI HD Audio" telepítve van rendesen és megjelenik a hangkártyáknál is. Mivel ez csak digitális hangot támogat, a lejátszóban amiben használnád, be kell állítani az audió kimenetnél. Mivel rég kellett telepítenem, nem tudom az audio driver már be van építve a Catalystba, mert régen külön le kellett tölteni a Catalyst vagy a Realtek oldaláról. Ja és DRM-es hangnál (gyári elemez vagy zene) kell Vista, W7 vagy W8, mert XP nem támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest