- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
válasz
Viktoár #56813 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nálam ugyanennél a típusnál az volt a megoldás hogy búcsút vettem tőle. Nekem is fagyott mindig. Hetekig babráltam az órajeleket, drivereket próbáltam másik gépben is...végül lemondtam róla pedig nem lett volna rossz kártya. De az asztali fagyásra van egy program ami megemeli az idle jelet az néha segít.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Viktoár #21484 üzenetére
A monitor most is üzemel az alaplapi videokártyáról, igaz csak sima vga kábellel.
Föccer:
Hát az elején még nem veszem észre én is a melegedésre tippelek, ezért épp pasztázom a kártyát
Viszont ennek a dolognak volt már előzménye: Előtte már valamikor régebben nyomta a bootnál is azokat a tipikus karakteres dolgokat amik a memória hiba jelei, de egyik napról a másikra semmi. Műödött toltam rajta játékokat is, nyúztam, semmi. Most meg előjött ez a pontozósdi....
-
Stirbi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest