Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Sondi1986 #92057 üzenetére
Ezt találtam közben egy hasonló gépnél: Warning : the graphics part of your Intel processor can only be used if your computer can boot in UEFI mode.
If you installed Windows or any other operating system in LEGACY BIOS mode, the graphics cards (graphics part of the CPU and the physical graphics card) will work, but your computer will no longer be able to boot on your operating system installed in LEGACY mode BIOS. -
Csupingo
veterán
válasz
Sondi1986 #92057 üzenetére
Nálad legacy + uefi-t nem lehet választani? Így lehet, hogy a 22-es csapdája lesz, mert talán ez a gpu nem működik csm módban, a win pedig úgy lett telepítve, ezért csak úgy indulna el. Elvileg működő win alól át lehet konvertálni uefi-re, de ahhoz kéne egy vga.
A másik lehetőség, újra telepíteni uefi módban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest