- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Azt nem mondtad, hogy játszani is akarsz. Ahhoz tényleg az AMD Eyefinity kéne, ha jól tudom. Kérdezz be a driver topikba, vagy valamelyik multimonitor topikba is.
-
-
Csupingo
veterán
válasz
owen23 #75054 üzenetére
A pcx-en azt írják a vásárlók, hogy működik.
A monitoron miért nem a hdmi-t használod a rosszabb analóg bemenet helyett? Elvileg egy mezei dvi-d -> hdmi kábel is jó lehet hozzá.
-
Csupingo
veterán
válasz
#46372352 #75040 üzenetére
A játék topikjában, ahol már kérdeztél, kérdezz rá, hogy lehet dx12-ben, és dx11-ben futtatni a játékot. Én úgy láttam, hogy mindkettőt tudja a játék, de én nem játszom vele, ezért pontosabban nem tudok segíteni.
Ezzel a régi driverrel is tehetsz egy próbát: 18.12.1.1
Driver telepítés ügyben itt, vagy a kártya topikjában tudnak segíteni.
Drivert az amd oldalán találsz. -
Csupingo
veterán
válasz
#46372352 #75033 üzenetére
Ha dvga-val próbáltátok, akkor gpu vagy vram hibának tűnik. Betegeskedik a kártya.
Akár lehet javíttatni is, de gondolom nem olyan olcsó. -
Csupingo
veterán
Esetleg ezzel a bevállt régi driverrel is tegyél egy próbát: 18.12.1.1
Ha nem javul a helyzet, kérdezz be a kártya topikjába is. -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74997 üzenetére
Talán a 3dmark-ra gondolsz.
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74993 üzenetére
Akkor indítsd el a gpu-z -t, a sensors fülön a középső mezőkre kattints 2-3-szor, míg a max.-ot nem írja. Hagyd futni a háttérben és indíts el egy komolyabb játékot 5 percre, aztán nézd meg, hogy milyen maximum értékek voltak a gpu-z -ben.
Msi ab-t, vagy más vga piszkáló progit nem telepítettél?
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74991 üzenetére
Pl. menj a logout oldalára, aztán onnan ide a fórumra és: feltöltendő képek, fájlok kiválasztása, feltöltés.
Ha tényleg túl nagy, akár össze is nyomhatod, vagy kivághatod belőle a lényeget irfanview-vel is.De szóban is elmondhatod a lényeget, elérte a 60 fokot render teszt alatt a kártya? Elindult a venti?
-
Csupingo
veterán
Többen azt írták itt a PH-n, hogy ez nem ok garanciális cserére. Nem foglalkoznak vele. Sokszor náluk elő se jön, csak bizonyos táp, vga esetében. Több embernek ezért is oldódott meg a dolog tápegység cserével. Neked nincs másik, amivel tehetnél egy próbát? Az más kérdés, hogy vajon a hangkártyán keresztüli sipolás is megszűnik e így, az talán máshogy szedi össze a zajokat. Digitális kimenetet nem tudsz használni?
Igaz, fejhallgatót írtál. Nem tudod erősítőn keresztül használni? Az alaplapi kimeneten nem tudsz megfelelő hangerőt elérni?
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74971 üzenetére
Jó lesz ide a topikba is.
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74968 üzenetére
Talán a legegyszerűbb gpu-z -ben egy render tesztet elindítani, aztán a sensors fülön láthatod is az adatokat.
-
Csupingo
veterán
válasz
CsabaSteel #74962 üzenetére
Nem írtál pontos típust, de amíg nem éri el a 60 fokot játék alatt, addig nem kapcsol be a venti.
Rosszabb esetben driver gond, vagy vga hiba. -
Csupingo
veterán
válasz
maxika2004 #74942 üzenetére
Addig nincs gond, amíg nem kell óránként a biosban matatni.
Végső esetben ilyenkor majd a tv-t használod.
-
Csupingo
veterán
válasz
maxika2004 #74940 üzenetére
Tudom, arra írtam, hogy csak a monitort rákötve kéne áramtalanítani (wint telepíteni) és ki-be kapcsolgatni, amíg azon nem lesz a bios-tól kezdve kép, és azután csatlakoztatni a tv-t.
Amúgy vannak kis tömzsi dvi-hdmi átalakítók, akkor kábelt nem kéne venni, de ki tudja, hogy működik e, meg azok is 1-3e Ft környékén szoktak lenni.
-
Csupingo
veterán
válasz
maxika2004 #74937 üzenetére
Esetleg az segítene, ha csak a monitort csatlakoztatva tennéd újra a wint. Nálam ha jól rémlik, akkor is észhez tért, mikor csak a monitor volt a vga-n és úgy áramtalanítottam párszor a gépet, ki-be kapcsoltam, stb. és pár bekapcsolás után már volt kép.
-
Csupingo
veterán
válasz
Tukolp #74933 üzenetére
A gtx 970, ha nem vagy maximalista, szerintem még min. egy évig elég lehet fhd-n közepes-magas beállítások környékén, egész normális fps értékekkel. A 4 GB ram viszont már nagyon kevés. Játékokhoz lassan a 16 lesz a minimum. A proci elég erős, a jövőben még simán elbír egy-két vga cserét is. Akár gtx 1660s-re, vega 56-ra, rx 5700-ra, vagy rtx 2060-ra, stb.
Szerintem ha most csak memóriát veszel, már akkor is tudni fogsz játszogatni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Tukolp #74893 üzenetére
Kettő e6700-as procit látok: pentium és core 2 duo. Mindkettő kétmagos szerintem. Nem ezekre gondolsz? Ha igen, akkor ezek csak csikizni tudták a gtx 970-et. Ha platformot (alaplap, cpu, mem) váltanál, nagyon megtáltosodna az a 970. Fhd-n még szinte mindenhez elég lehet, azt kár is lenne cserélni. Jelenleg a cpu a nagyon gyenge láncszem.
-
Csupingo
veterán
válasz
maxika2004 #74891 üzenetére
A win asztalon se látod? Win+p gombokat lenyomva és a kiterjesztést választva se lesz aktív?
Esetleg cseréld meg a kábeleket. A monitor legyen dvi-hdmi (amúgy mi a natív felbontás?), a tv hdmi-hdmi.
-
Csupingo
veterán
válasz
maxika2004 #74889 üzenetére
Ha az nvidia driverben a "megjelenítőm nem látható..."-ra nyomsz és a szigorú észlelést választod, akkor se kerül elő?
A monitoron nincs dp, vagy dvi bemenet? Esetleg azzal kéne használni és a tv-t hdmi-hdmi-vel, vagy a monitort dvi-hdmi-vel, ha úgy működik.
-
Csupingo
veterán
válasz
urbi73 #74850 üzenetére
Az 1660 azért "érezhetően" erősebb. Esetleg kérdezz be a topikjába is, hogy melyik a legolcsóbb változat, ami már bátran vehető.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
Janraki #74813 üzenetére
Nincs ötlet. Tényleg az a biztos, ha másik gépben is kipróbálod a kártyát. A gyakoribb inkább az, hogy csíkoz a vga halála előtt, vagy drivert nem lehet telepíteni már, esetleg működő rendszernél pedig a win betöltésnél fagy le, mikor a vga drivert indítaná a win. Sokszor még csökkentett módban driver nélkül működik is, csak driverrel már nem.
Ilyet még talán nem is hallottam, hogy a bios után fagy meg a gép vga miatt. Totál hibás kártya esetén már nem is szokott "indulni" a gép (ventik pörögnek, sípol a lap), vagy semmi képet nem ad.Esetleg csökkentett módba próbáld indítani a wint, akkor lesz e kép vga-val és lefagy e.
A winben a gyorsindítást is kikapcsolhatnád, akkor ha hibás a vga "csak" win betöltés közben kéne lefagynia szerintem, mikor a drivereket tölti. -
Csupingo
veterán
válasz
Csabi1984 #74802 üzenetére
Nálam jelölve vannak a kimenetek: a, b, c, d. Új kártyánál esetemben is, mikor első próbánál hdmi-n a tv és dvi-n a monitor volt bekötve, akkor a bios a tv-n látszott, a monitor csak a win betöltése után. Aztán ha jól rémlik, csak a monitort kötöttem a gépre és áramtalanítottam, majd ki-be kapcsoltam párszor és akkor már azon volt a bios képe, ami úgy is maradt, mikor később visszakötöttem a tv-t. Most dp-s monitorom van, és ezen jön előbb a kép, aztán a hdmi-s tv-n. Végső esetben talán egy újratelepítés segít, úgy, hogy csak egy kijelző van bekötve. (Amúgy talán tényleg lehet fizikai sorrend a kimeneteknél, gondolom ezért vannak "sorszámozva", persze egy megjelenítőnél illene a biostól kezdve képnek lennie, függetlenűl a csatlakozótól.)
-
Csupingo
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #74787 üzenetére
Jó a giga hűtése, amíg a venti nem vacakol. Talán az aorus-szal nincsenek venti bajok. Az itx kártyáját sokan dicsérik, azt nem tudom, hogy azzal is szoktak e venti gondok lenni.
Igen, most csak árukereső alapján írtam. -
Csupingo
veterán
válasz
Járókeret #74784 üzenetére
Sok gyártó három minőségi szintre készít kártyát. Pl. msi-nél ez így néz ki: "nevenincs (ventus)", -> armor, -> gaming.
Asusnál így: "nevenincs", -> dual, -> strix.
Már rég nézegettem 1060 kártyákat, de szerintem ami vehető: msi armor, msi gaming, asus strix, gainward phoenix, palit jetstream. Ha kicsi kell (itx): msi aero.Akkor a nagyrésze tárgytalan. A legtutibb, ha bekérdezel a topikjába. Az msi armor és az msi gaming szerintem jó 1660-ból is.
-
Csupingo
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #74757 üzenetére
Dvi-i-vel akár működhet is, valami ilyesmivel.
Még csak olyat láttam ami hdmi-ből csinál d-sub -ot és jack-be hangot. Némelyik kártya, a szabvánnyal ellentétben ad ki hangot dvi-n is. Ilyenkor jó lehet egy dvi-d hdmi kábel akár. Azt nem tudom, hogy spéci kábelt igényel e, vagy csak a vga-nak kell a hangot is küldenie.
Talán van dvi-vel is.
-
Csupingo
veterán
válasz
Apollo_21 #74746 üzenetére
Ezt én is néztem, a két alsó változaton tényleg nincs.
Bár kivágott végű az x1 is, elvileg abba is menne, nem? -
Csupingo
veterán
Szerintem nem érdemes vele rizikózni. Komolyabb változtatásoknál, vagy biztonsági okokból meg lehet ejteni: pl. asus dual kártyák az 1060-nál csak később kaptak félpasszív módot, vagy a sorozatosan elfüstölő evga kártyák esetében nem ártott, vagy az alacsony fordulatszámon vacakoló gigabyte 9xx kártyáknál, valamint némelyik kártya még nem adott képet bios-ban dp-t használva. Ha semmi ilyenről nincs szó nálad, akkor kár piszkálni, hisz rendeltetésszerűen működik.
-
Csupingo
veterán
Találni a neten ventiket, akár olcsóbban is. Azt neked kell eldönteni, hogy megéri e a vesződést. Esetleg előbb meghírdeted kicsit olcsóbban hibásan, aztán ha nem veszik meg, akkor cserélsz rajt, vagy még csökkented az árat. (Vagy keresel itthon hibás kártyát, amin a venti jó (talán wf2 kell neked) és azzal kicseréled.)
-
Csupingo
veterán
válasz
Mokar1989 #74685 üzenetére
Mik az előzmények? Eddig ebben a gépben működött ez a kártya? A gép működik másik vga-val vagy cpu-ban lévő igp-vel? Ha kevés a táp, akkor vagy nagyobb terhelésnél szokott leállni, újraindulni a gép, vagy be se kapcsol, csak egyet pördít a ventilátorokon (ledek villanak) és leáll. Ilyenkor néha egy kis ideig nem is lehet újra bekapcsolni. Ki kéne próbálni a kártyát másik pcie foglalatban, ha van a lapon, vagy másik gépben, vagy másik táppal ezt a gépet.
-
Csupingo
veterán
válasz
Logicman86 #74682 üzenetére
Van amelyik kártya direkt csinálja: portalanít. Nekem érdekes módon egy fsp 350-es táppal csinált ilyet a kártyám, majd amikor tápot cseréltem, azután már nem.
Ha van másik táp a közeledben, kiváncsiságból kipróbálhatod, de szerintem együtt is lehet élni a dologgal. -
Csupingo
veterán
válasz
Mr.Mercury #74626 üzenetére
Esetleg ezt próbáld ki, ha nvidia kártyád van. Amúgy a win betöltése után se jön vissza a kép a monitorra két kijelző esetén?
-
Csupingo
veterán
válasz
vilmaboy #74621 üzenetére
Régi táblázatok alapján azt látom, hogy a 270 kicsit erősebb, fiatalabb, (mondjuk sok hullik az utóbbi években) valamint a memória is több rajt. Én azt választanám.
Ha a PH tesztjét nézem, akkor határozottan erősebb.
-
Csupingo
veterán
válasz
Dave567 #74605 üzenetére
Szerintem szedjen le minden piszkáló progit (pl. msi ab), akár a jelenlegi drivert is DDU-val, állítólag a 4xx előttiek jobbak, aztán csak a driver legyen telepítve és nézze meg gpu-z -vel, mit csinálnak a ventilátorok. Szerintem jól fog működni.
(#74606) főnix1999: már csak a hétköznapi felhasználás miatt is érdemes lenne meglépni a quad procira történő váltást. Gondolom egy régi két magos már nem túl zökkenőmentes használatot biztosít. Egy erős quad-dal már mehetne bele gtx 750 ti, gt 1030, rx 550 is szerintem. Nagyon max. rx 460, de ezt inkább a nagyon jó használt ár/teljesítmény mutatója miatt említettem, ebben azért már maradna tartalék.
-
Csupingo
veterán
válasz
Mayweather #74602 üzenetére
Az a 26 MHz nem semmi.
Érdekes, google képtalálatoknál is több esetben ezt írja. Szerintem nem kell vele foglalkozni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Mayweather #74600 üzenetére
A sensors fülön az órajelek mit mutatnak?
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
BusinessGuy #74584 üzenetére
Több embernek is volt már ilyen gondja, többnyire driver csere megoldotta. 4xx előtti drivert is próbáltál már?
-
Csupingo
veterán
válasz
dragon1993 #74572 üzenetére
Kukának tűnik. Másik gépben nem tudjátok kipróbálni?
-
Csupingo
veterán
válasz
Ochocinco46 #74556 üzenetére
Okozhatja akár elmozdult sata kábel, talán memória hiba is. (A win eseménynapló nincs tele hibákkal?) Bányászvírus nincs a gépen? Pl. sima win asztalnál kéne megnézned mondjuk gpu-z -vel a kártya órajeleit.
Végső esetben lehet alaplapi bios frissítéssel is próbálkozni, vagy megnézni a kártya 2d-s órajeleit, lehet hogy az előző tulaj elpiszkálta és vissza kéne rakni rá az eredetit. A kártya topikjában ezzel kapcsolatban biztos tudnak segíteni. -
Csupingo
veterán
válasz
RockHaRD #74550 üzenetére
A hozzáértők gyakran említik, hogy sokszor csak a márkás, drágább toldókkal nincs gond. Sajnos ez elég lutri, bár inkább csak a hosszabb darabokkal szoktak inkább gondok lenni. Amúgy ha a gpu-z -ben elindítod a render tesztet, akkor se vált feljebb. Csak olyankor szokta a max.-ot mutatni, különben gyakran alapra áll. Van itt PH-n több modding topik, ott biztos tudnak segíteni.
-
Csupingo
veterán
válasz
Dave567 #74544 üzenetére
Jut eszembe, a legegyszerűbb elindítani egy gpu-z -t, abban a render tesztet ("?"-jel), aztán a sensors fülre váltva lehet figyelni ahogy melegszik és a ventilátor fordulatszámot is.
Ha csak akkora terhelést kap, ami nem melegíti 55 fok fölé, akkor még nem fog elindulni. Játék alatt hagyni kell futni egy gpu-z -t, vagy hwmonitort, esetleg logolni, vagy valós időben kiiratni a képernyőre a hőfokot, aztán kiderül. Mondjuk ez csak egy 75 W-os kártya, lehet, hogy az asus olyan batár hűtőt rakott rá, hogy szinte elég passzívan is, ha nincs komoly terhelés. Ha 55 C°fölé melegszik, de nem indítja a ventilátort, érdemes lehet másik driverekkel is kipróbálni, mert az új vacakol.
-
Csupingo
veterán
Azt nem mondtad, hogy több gépbe se működik. Akkor erősen úgy néz ki, hogy rossz kártyát adtak. Amd-nél lehet a kártyán is biost frissíteni, talán ennél is. Azt ki lehetne próbálni utolsó lehetőségként. Talán ezzel.
-
Csupingo
veterán
válasz
holodp #74453 üzenetére
Esetleg ha ezeket kapcsolgatod, nem segít?
-
Csupingo
veterán
válasz
holodp #74446 üzenetére
Esetleg a win-ben a gyors rendszerindítást kapcsold ki, vagy próbáld ki ezt a csodát, bár kicsit másabb gondokat orvosol elvileg, de ki tudja.
-
Csupingo
veterán
válasz
szazbolha #74438 üzenetére
Találtam olyan oldalt, ahol az 1660 kevesebbet fogyaszt, mint az 1060.
Mondjuk több oldal szerint inkább többet kb. 15 W-tal.
-
Csupingo
veterán
válasz
Merula Alba #74431 üzenetére
Ilyenkor kell az "e képernyők kiterjesztését" választani. Ekkor van lehetőség eltérő felbontású, képfrissítésű kijelzők egyidejű használatára úgy, hogy a kijelzőkön eltérő tartalom van. Ha a másolást választod, az csak kettőzi a képet, olyankor nem tudsz az egyiken videózni a másikon meg pl. böngészni.
-
Csupingo
veterán
Akár elmozdulhatott a hűtő a vga-n, vagy ha hőcsöves, távozhatott esetleg a gáz. Pasztázás se árthat már.
Terheletlen állapotban milyen órajeleket mutat a gpu-z? Ha magas, akkor kereshetsz bányászvírust is a gépen, ezekkel: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes. -
Csupingo
veterán
válasz
Csápájev #74419 üzenetére
Biztos, hogy jól települ a driver? Esetleg innen töltsd le a vga (grafikát) a monitorhoz, akkor talán megjelennek a támogatott felbontások. Ha sehogy se jön össze, akkor egyedi felbontást kéne létrehozni az amd driverben, amivel kapcsolatban a catalyst topikban biztos tudnak segíteni.
-
Csupingo
veterán
válasz
enginev3.0 #74400 üzenetére
Egyik újabb kártya se fogyaszt sokat terhelés nélkül. Eléggé visszavesznek ilyenkor.
-
Csupingo
veterán
válasz
Ferenc. #74389 üzenetére
Pedig ilyen egér akadozás ha jól rémlik, pár hibás drivernél is volt. Simán boldogulnia kéne két asztallal annak a kártyának is. Valami jóval régebbi driverrel kéne kipróbálni (375.63, 353.06, 314.22), ha win 7. Win 10 esetében meg egy másik win 10 változattal esetleg. Alaplapi driverek telepítve a HP oldaláról, meg minden egyéb?
-
Csupingo
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #74318 üzenetére
Azt írtad, hogy áramtalanítod is a gépet. Ezt azt jelenti, hogy a konnektorból is kihúzod? Az lenne a tuti villámláskor, vagy valami megbízható villámvédelem. Ha ráz a gépház, akkor talán a földelés nem jó, vagy a tápegység nem tökéletes, vagy valami festett házad van és nem érintkezik vele fémesen, megfelelően.
Ha közvetlenül a hdmi csatlakozó szikrázik, akkor távolabb lévő védelem nem segít rajt, max. az, ami a csatlakozónál van, de ha van is, volt már példa videókártyákon talán ilyen dolgok miatt elromló kimenetekre. -
Csupingo
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #74312 üzenetére
Alapesetben szerintem készenlétben is bátran lehetne huzigálni, de ha nálad konkrétan szikrázik, akkor arra a pár alkalomra inkább kikapcsolnék mindent, mert úgy akár tönkre is mehet valami. Akár a tv, akár a vga.
-
Csupingo
veterán
válasz
#00988160 #74263 üzenetére
Esetleg a topikjában is kérdezz rá.
-
Csupingo
veterán
És mikor a másik slot-ban ad képet, drivert tudsz telepíteni? Alaplapi bios frissítést már próbáltál? Így elsőre sajnos vga hibának tűnik. Akár még az eredeti vga biost is meg lehet próbálni visszavarázsolni a kártyára, hátha. Itt tudnak segíteni.
-
Csupingo
veterán
Tödd driverrel is nézted, akár DDU-s törlés után? Nem a proci vesz vissza és azért a vga is? A kártya topikjában, vagy a cpu topikjában is érdemes lehet bekérdezni. Alaplaphoz nincs frissebb bios?
Akár nagyob felbontáson is megérne egy próbát. Ha nem tud többet a monitor, kapcsold be a dsr-t.
-
Csupingo
veterán
Valami vga izzasztóbb játékkal kéne kipróbálni. Szerintem valami energiagazdálkodós csoda miatt vesz vissza, mert nem terhel eléggé az adott jelenet. Kicsi az esély, hogy táphiba (szinte kizárt) vagy videókártya hiba lenne.
Inkább okozhatja driver gond, vagy tényleg csak kicsi a terhelés és üzemszerűen visszavesz a kártya mert az nvidia driverben az energiagazdálkodásnál optimális, vagy adaptív teljesítmény van beállítva. Esetleg tegyél egy próbát max. teljesítményre állítással, ilyenkor kisebb terhelés esetén is max. órajelen járatja a kártyát.
Akár a win energiagazdálkodást is teljesítménycentrikusra lehet tenni, talán segít. -
Csupingo
veterán
válasz
Santi22 #74142 üzenetére
Valami ilyesmivel. A lényeg, hogy digitális átalakító legyen. Létezik dvi-d - vga, vagy dp - vga is. Amelyik port nem fog hiányozni neked, vagy amelyik olcsóbb. Általában 1800-3500 forint között már bőven találni. Esetleg érdemes olyan oldalt keresni, ahol vannak vásárlói vélemények és le is írják, hogy tényleg működik.
-
Csupingo
veterán
válasz
tasiadam #74138 üzenetére
Miért akarod annyira külön kártyáról? Hogy ne terhelje annyira, ha mondjuk játszol? Úgy rémlik, hogy egy sima böngészés a másik monitoron alig fogja vissza. Egy komolyabb film nem tudom mit okozhat, azt ki kéne próbálni, de persze ilyenkor a procinak is jobban kell bírnia, ha mindkettőn izmosabb dolgokat futtatsz.
-
Csupingo
veterán
válasz
Andrush1988 #74133 üzenetére
Esetleg másik tápegység nincs a közelben? Érdemes lehet a vga-t kivenni, visszatenni, talán segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest