- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Attila2011 #52471 üzenetére
Nem lesz semmi gond, simán felismeri az újat. Ha nv-ről nv-re váltasz a drivert se muszáj törölni, netről úgyis frissíteni fogja.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Attila2011 #52469 üzenetére
A melegedés - visszahűlés következtében a forrasztások egy idő után elfáradnak, elrepedhetnek.
Igen a 6 év azért már így is nagy idő a mai hardvereknek. -
Alister71
nagyúr
válasz
Attila2011 #52460 üzenetére
Az a vga a végsőket rugdossa, valamelyik ram forrasztása elrepedt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
pengegyerek #38406 üzenetére
A másik megoldás: nem játszol ezekkel a játékokkal.
-
Alister71
nagyúr
válasz
pengegyerek #38404 üzenetére
Veszel 16:9-es monitort
-
Alister71
nagyúr
válasz
perfegor17 #38194 üzenetére
Amíg le nem kapcsol.
-
Alister71
nagyúr
válasz
AeSDé Team #38192 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
Fallentears #30451 üzenetére
Telepíts vga drivert.
-
Alister71
nagyúr
válasz
skulled #30440 üzenetére
Játék alatt kizárt a 47 fok egy 5850-esnél. Még a 7770-esem is eléri a 60-62 fokot pedig az végképp nem egy melegedős fajta.
Ha esetleg ref hűtő van rajta, akkor szedd le róla a műanyag borítást és takarítsd ki a lamellák elől a beragadt porcicákat, hogy a venti rendesen át bírja fújni a hűtőbordákat. -
Alister71
nagyúr
válasz
occsebogyo #21094 üzenetére
Ha a rászáradt pasztát akarod lemosni, arra körömlakk lemosót használj. Simán leszedi.
-
Alister71
nagyúr
válasz
sum-blink #21087 üzenetére
92 mm, 900 - 2,000 RPM (controlled by PWM)
Ha ezt megveszed, nem kell eladni a vga-val együtt. Ha megunod a kártyát, visszarakod a gyári hűtőjét, ezt pedig megtartod. Ha megint kifogsz egy hangos hűtőt, ismét fel tudod rakni. Nekem volt ilyen, egy GTS450-re vettem, mert a gyári hűtője nekem hangos volt. Ez tökéletesen hangtalan.
-
Alister71
nagyúr
válasz
hektorka69 #21055 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
cashback #21005 üzenetére
Igen. Elég szánalmas.
Tipikus, topkba nem való, elburjánzott fan-ok tábora.
Vannak a teljesítményük miatt ajánlható hardverek, és vannak az az ár arány miatt ajánlható hardverek. Én ezeket ritkán fűzöm konkrétan gyártókhoz. Ha nem muszáj nem veszek fel semmilyen színű szemüveget. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark Archon #21002 üzenetére
"Ja, akkor biztos EZ is azért van, mert olyan rohadt jó az AMD. Processzort kell cserélni. Intelre. Probléma megoldva."
Csak én érzem egy kicsit flame gyanúsnak?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark Archon #20950 üzenetére
A mikro laggnak semmi köze az AMD cpu-hoz. Magyarázd már meg, hogy 60 fps mellett, hogy a fenébe van cpu limit?
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
szcsaba1994 #18001 üzenetére
Ha a táp forró, az nem jó. Lehet, hogy kezdi beadni a kulcsot, azért van ez az egész hiba, mert a windows a nagy terheléseket leveszi, a biztonságos működés érdekében. Ha a kiegyensúlyozott energia gazdálkodás van beállítva, akkor ezt meg is teheti, mert a minimális cpu teljesítményt visszaveheti egészen 5%-ra is.
-
Alister71
nagyúr
Mivel a Barton magos Athlon nem támogatja az SSE2-őt, így mindent erőből kell megoldania, amiben amúgy se valami jó. A 9800-ashoz nem fogsz találni derivert, mert nincs a win7-el kompatibilis. Ha javítani akarsz a teljesítményén olyan vga-t keress, amihez van. Mondjuk egy agp-s HD2600, vagy HD3450.
-
Alister71
nagyúr
válasz
BRIKLY #17921 üzenetére
Nekem a 955BE alapórajelen, 1680x1050-ben nem elég a 6850-eshez. Gondolok itt olyan játékokra, mint a Dirt3 vagy az F1 2011. Ha felhúzom a 980-as alapórajelére, 3.7-ra, amit 1.30 volton tud, az alja fps akár 10-el is megnő. Ebből az következik, hogy egy 3.1GHz-n járó Athlon elég soványka lesz az 5850-eshez.
3.7-ről 4.0-ra húzva, ekkor 1.40 volton vagyok, már nincs ilyen nagymértékű gyorsulás, max 2-3 fps. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Pepe_01 #17789 üzenetére
Ha 4 giga ramot vettél, + még a vga 1 gigája, akkor milyen elgondolásból raktál fel 32-es windowst?
Az FX4100-hez a 0510-es biosra van szükség, ellenőrizd, hogy az van-e rajta. Ha van kedved tesztelgetni, próbáld ki a 64 bites Win 8-at, 2013 januárig ingyenesen használhatod, kapsz hozzá kulcsot is. Az FX-ek kimondottan kedvelik a win 8-at, mert sokkal jobban használja ki az FX-ek felépítését. -
Alister71
nagyúr
válasz
FanTomasz21 #17759 üzenetére
Azzal a régi lappal szerintem nem kompatibilis. Esélyes, hogy minimum 1.1-es pcie sín kellene neki. Meg nem nForce 4-es chipset.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Ace Ventura #17757 üzenetére
Szerintem az lesz a legegyszerűbb, ha kipróbálod melyiken fut jobban. 2600pro-t nem nagyon használ már senki, érdemleges választ nem fogsz kapni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
chelepke #17710 üzenetére
Ez nem is lényeges. Ha AGP-s a vga, akkor remélem agp-s drivert töltöttél le, lehetőleg a Sapphire honlapjáról. Valami régebbit, én a 9.3-ast ajánlom.
A biosban kapcsold ki a fast write, fast read-et, mert az Ati vga-k kimondottan nem szeretik. Az agp-s tulajdonságoknál kell lennie valahol. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
agressiv #17612 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én még csak a VIA által kiadott csoda-csipnél láttam 4x-es sebességet. Azt pedig te magad írtad a multkor, hogy a VIA chipsetben még a zsíros kenyér is elindul.
Javíts ki ha tévedek.Mondjuk én ilyen zűrös kimenetelű dolgokat csak úgy veszek, hogy megbeszélem a boltossal, hogyha gáz van visszaviszem és cseréljük. Legrosszabb esetben a gépet beviszem a boltba, és addig keresgélünk, amíg el nem indul valamivel. Ha más nem zsíros kenyérrel.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Phantomhive #17556 üzenetére
Nekem volt ilyen 5670-esem VTX és Giga is, egyik sem ment 60 fok felé terhelten se.
Nézd meg a hűtőt rendesen ráfekszik-e a gpu-ra. Ha igen akkor gari, és csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest