- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #50083 üzenetére
Én előbbire szavazok. Ha játszani akarsz.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
DaFunk1511 #49898 üzenetére
Próbáld lejjebb venni a memória órajeleit.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49415 üzenetére
Kérdés, mi van mellette. Core m vagy 9590.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49383 üzenetére
LOL
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Feanor1031 #49309 üzenetére
Teljesen nem vágom mit mondasz
Arra gondolsz, ami belemászik a gépbe, 230?
Az egy fázis, egy nulla és egy föld. Váltóáram. Semmi köze ahhoz az egyenáramhoz, ami a gépen belül folyik. (Vagyis, ha megszűnik a 230, akkor a gépen belüli is megszűnik, de egy jó tápon nagyon-nagyon minimális hatás fordulhat csak elő)Látom, félreértettem. Nem lényeg, a Vérvörös Pusztító elmondta
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Feanor1031 #49302 üzenetére
Egyágas rendszeren minden ugyanoda megy vissza, szóval legrosszabb esetben a kábel nem bírja, vagy inkább a csati, de azért az durva lenne.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Perseus871 #49269 üzenetére
Szerintem a videókártya, bőven. Mert ha jól tippelem, az alaplapi is valahonnan a 2007-2009-es évekből származik, ahol az a VGA nem volt gagyi
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #49264 üzenetére
Olyat pont tegnap linkeltem off-ban
Feanor: Nekem is volt olyanom, sőt, elvileg még egy fokkal
jobbkevésbé szarabb is volt... 6 nap után megsült. Én teljesen örülök, hogy más nem sült meg. Vettem egy "50 wattal" erősebb, minőségi tápot. Se hangja, se hőmérséklete nincs, és teljesen stabil a gép, és még a procit is huztam azóta, ráadásul majd' kétszer akkora fogyasztású az új VGA-m.Szóval igen, mielőbb csere kéne, de tüstént.
Táp keresős topikba fáradj át, ott bölcsebbek a népek. Amúgy én FSP Raider-t mondok szériának, a 450-es elég lenne, de nem nagyon hiszem, hogy kapható itthon. Így 550-es. De ez sok. Egy Hexa 500 is bőven kiszolgál, ahogy egy Hexa 400 is.
Pabu: Abban nem ennek a bele lehet?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
HomeFPS #49100 üzenetére
Ezen a gépen nem szabad lagolnia a crysis 3-nak. Kizárt.
Töröltesd a modikkal a hírdetést a kommentből, mert ha más teszi, kivágnak innen, rosszabb esetben.
Kicsit értelmesebben írj, légyszives, mert bár érthető, de kimondhatatlanul irritáló. Másik topikban megmutattad, hogy tudsz írni is, szóval nem hiszem, hogy az írástudatlanság az oka, mint sajnos elég sok más embernek. -
norbert1998
nagyúr
válasz
smarci2000 #49066 üzenetére
Így van
Ezt James Wardrop mondta a halálakor Shay-nek a Rogue-ban.
Amúgy, nem, annyira nem az AC rajongás miatt van ez az aláírás, hanem mostanában idézeteket rakok be néhány naponta jobb játékokból. Ezt meghallottam, és kellett. Csak meg kellett keresnem YT-n, mert nem tudtam, milyen igeidőben mondta
-
norbert1998
nagyúr
válasz
smarci2000 #49058 üzenetére
Nem tudom, mondom, egyszeri alkalom, bármi lehetett. Ha még többször csinálja, akkor lehet aggódni, de még akkor sem biztos, hogy jogos.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
smarci2000 #49056 üzenetére
A csíkozás gpu memóriára jellemző baki, viszont nem biztos, hogy bajt is jelent. Lehet egyszeri eset is, összeomlás, glitch, valami. Ha megint csinálja, sokszor, akkor kell aggódni, de akkor is csak akkor, ha több játéknál is, és nem feltétlen alt+taboláskor.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
garfield86 #49009 üzenetére
Hasonló, ha nem ugyanilyen konfigom volt 2-vel ezelőtt. A COD-al megbirkózik, a minecraft necces, és a lol már nagyon nem biztos, hogy jó lenne
-
norbert1998
nagyúr
válasz
fi:zi'k #49005 üzenetére
90%-ban a matrica rajta van a csavar fején, hogy még a csavarhúzót se dughasd bele. Elég feltűnő dolog, szerintem biztos emlékeznél rá, mert szerintem elgondolkoztál volna rajta, hogy megéri-e.
Ha a gap padok stimmelnek vagy hasonlóak a gyárihoz, nem hiszem, hogy észrevennék.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
BlackPriest #48973 üzenetére
Csak akkor, ja az amd clear delete izét használja, nem?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #48830 üzenetére
Ezt meg gondolom csak az idő vasfoga mutatja be, ha előbb meg nem rozsdásodik
(közben Leone kollégát 2 órára kidobták) -
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #48811 üzenetére
És ezt miből gondolod? Mármint, azt tudom, hogy a Raider az félig Aurum, tehát akkor miből gondolod, hogy a TT ratyi?
Hupsz, törölték őket, pedig épp válaszoltam
Tirexi-vel mindössze annyi a gond, hogy azt hiszi, mindenhez ért, de sajnos téved, meg egy kicsit nagy az arca -
norbert1998
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #48695 üzenetére
minden egyes konfigban (amd/intel ) ugyanazt a hibát produkálja...
Volt már
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
fi:zi'k #48643 üzenetére
A vram csinálja a vga-n,ami azon a kártyán titulalhato javíthatatlannak is, mert drágább majdnem, mint a kártya, viszont nem biztos, hogy rossz is. Vga bios kapcsoló át nyomást, vga bios flashalest és sörbet cserét javaslok.
aAron_: annyiért lehet, szerintem, egy kicsit sok. De nem ismerem a mostani kínálatot. Nyilván attól függ. Mondjuk a villamlasra sokan panaszkodnak, nem biztos, hogy jó lenne azt választanod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest