- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Üdv.
Eddig nvidia kártyát használtam, ott be lehetett állítani a natívnál nagyobb felbontást.
Ati kártyánál nem lehet? ha lehet, hol,és hogyan?köszi
-
BRIKLY
veterán
Tudnátok ajánlani egy AGP-s kártyát, amivel legalább low-on elmegy a cod4?
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #11091 üzenetére
Igen, ott lehet menteni a BIOS-t. csak az a problémám, hogy NvidiaBIOSeditor-ban nem lehet 1.1V-nál többet beírni.. itt a BIOS-om.
-
BRIKLY
veterán
valaki csinálna nekem 8800GT-re egy BIOS-t, 1.15V-os GPU fesszel?
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
ez hihetetlen most megint bírja rendesen... [link]
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #10963 üzenetére
egyenlőre nem részletezem, mert nem tökéletes. furmarkal tesztelgettem, volt, hogy bírta 20 percet, volt, hogy 5 perc után össze omlott a driver. cod4 egyszer megfagyott 5 perc után, 71 fokon, egyszer meg fél órát játszottam,és vígan szaladgált 80 fokon is. mi lehet ez? GPU, vagy memória?
magas hőfok: direkt le vettem minimumra a venti fordulatot,hogy melegedjen. elvileg 100 fokon is mennie kéne tudtommal...
-
BRIKLY
veterán
Üdv.
AGP-s FX 5200 hoz tudnátok linkelni nekem egy drivert? Próbáltam párat, de újraindítás után 4 bites képet ad, és nem lehet állítani.köszi.
-
BRIKLY
veterán
válasz
agressiv #9324 üzenetére
Te most a
ZOTAC GeForce 8800 GT AMP! kártyáról beszélsz, ami 700MHz-es. vagy a zotacnak a sima is tuningolt? -
BRIKLY
veterán
8800GT-nek mennyi a gyári GPU órajele?
-
BRIKLY
veterán
válasz
agressiv #9234 üzenetére
1 kártyából kihúztam 13.000 pontot 2 magos pricival, szóval szerintem SLI-vel, 4 magos procival meglenne a 20.000 pont.
fogyasztást lesz*rom amíg a tápom bírja.
és igen... valóban az a legnagyobb gond, hogy a BF3 mediumon is benyeli az 512MB VRAM-ot..
de nem gond, maradna mediumon, csak hát 30 fps-el játszhatatlan..
-
BRIKLY
veterán
-
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
spista222 #8781 üzenetére
Így van. már amikor megvettem, akkor tudtam, hogy ha sikerül is hibátlan működésre bírni, akkor sem lesz hosszú életű. 60-64 fok teljesen normális lenne ennek a kártyának, de ez ott már be színesíti kockákkal, csíkokkal a monitort, és lefagy a gép. gondolom a GPU golyók azon a hőfokon nem érintkeznek rendesen a hőtágulás miatt. előbb-utóbb az teljesen el fogja engedni. örülök annak, hogy már 2 hónapja tudom használni,de tisztában vagyok azzal,hogy bár melyik percben meghalhat. Itt már teljesen mindegy, hogy tuningolom, vagy nem.
Reball lehet, hogy segítene rajta, de nekem annyit nem ér. ha meghal, bedobom a sütőbe, aztán meg a kukába.vagy eladom alkatrésznek.. (500Ft
)
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #8759 üzenetére
amennyire folyadék nélkül lehetett, letakarítottam, MX3 pasztát kapott,de azzal nem értem többet 2-3 foknál. hűtő cserén sokat gondolkodtam, de inkább a gányolás maradt, mert ugye az nem normális, hogy egy 8800GT 60 fokon lefagyasztja a gépet, ki tudjameddig fogja bírni...
ha vennék rá hűtőt,és meghal,akkor utána meg lenne kötve a kezem a következő VGA kiválasztásánál.
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #8749 üzenetére
Figyelem mindig a topikot, de csak akkor szólalok meg, ha úgy gondolom,van értelme a mondandómnak.
HDMI, stb témában nem vagyok jártas,de tanulok itt sokmindent.
mikor az én kártyámra azt hittem nincs semmi megoldás hogy ne fagyjon, nem sok kellett, hogy betegyem a sütőbe.. de szerencsére a jobb hűtéssel egyelőre hibátlan.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Panzermeyer #8744 üzenetére
sütő?
-
BRIKLY
veterán
válasz
superecneB #8285 üzenetére
Én a 17"-os CRT monitoron 1024*768-at nem bírtam elviselni.
szerencsére már 19"-os tft van, 1440*900, de semmi pénzért nem venném lejjebb a felbontást.
-
BRIKLY
veterán
válasz
superecneB #8281 üzenetére
ugyan azon a felbontáson szerintem nem, de elég viccesen hangzik 22"-on kb 800*600-as felbontás.
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
válasz
Mulderpapa #8026 üzenetére
Azt valószínűleg sehogy, mert a kártya nem képes rá.
-
BRIKLY
veterán
válasz
BigDarkJoy #7997 üzenetére
nem biztos az. pontosan mennyit szánsz rá?
-
BRIKLY
veterán
válasz
BigDarkJoy #7992 üzenetére
A proci még oké, de a kártya elég gyengus. a legalacsonyabb grafikán talán eldöcög.
-
BRIKLY
veterán
válasz
DJ WOKKY #7620 üzenetére
gondolom emlékszel mi a baja az én kártyámnak. az új hűtését akartam tesztelni,hogy így is fagy-e, de nem mertem ráengedni... na meg tuningot tesztelni,mert játékban sokáig tart mire kiderül,hogy tényleg stabil-e.
-
-
-
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
8800GT-t hogy lehetne beállítani, hogy 2D-ben visszavegye a feszt? az órajelet megoldottam MSI AB-el, de a feszt nem lehet,és hát így nem ér semmit. minek zabáljon, ha nem muszáj?
1.1V-on ketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest