- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey
tag
válasz
#04230330 #283 üzenetére
Én egy hónapja használom és eddig még nem szakadt meg, nem volt semmi hiba. Lehet nem is fémgőzölt a szélvédő!? Vettem mellé én is egy külső antennát, de eddig még nem kellett használnom.
Egyébként én is tartottam a beépített GPS vevőtől, de eddig teljesen szuper. Most egy olyan tetőtéri szobában, ahol két 60x60 centis ablak van tőlem 5 méterre (az egyik ablakot mondjuk teljesen eltakarja egy fal), 6-7, de most pl. 8 műholdat jelez az iGO. Azt tudtam (olvastam), hogy a Sirf star III takarásból, a visszaverődő jelekből is tud pozíciót számolni, de hogy beépített változat is ilyen jó azt nem goldoltam. -
Dufresne
addikt
válasz
#04230330 #264 üzenetére
Notira való kommunikációra inkább az usb/infra/bluetooth szolgálhat a wifi az a vezeték nélküli hálózathoz kell.
Ha kell wifi is, akkor viszont nem biztos, hogy elegendő rá ez a 70-80k-s határ, bár pl ez mindent tud, viszonylag kedvező ár mellett [link].
Amúgy asus 626 vagy 632, FS Pcket Loox n500/n520 Yakumo DeltaX 5 Bt, sztem ezek mostanában nem rossz választások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest