- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
szerintem ne csinálj nekik, mert még rád fogják, hogy szexerűtlen beavatkozás történt!
Nekem is volt régebben ilyen lappangó hiba, ami a szerviz szerint jó volt, szerintem meg nem. Kitartónak kell lenni, és olyan 5 szerviz után ki kell hogy cseréljék a készüléket.Csak halkan mondom, hogy ez itt OFF, mert ez a winmo-s PDA-k topicja, szóval Androidos telefonokat kéretik a megfelelő helyen tárgyalni.
-
ak76
senior tag
Ha minden ROM-nál ez megy,akkor az HW-s hiba!
Nálam is előfordult már ilyen drasztikus akku merülés,de fent említett rom csere orvosolta ezeket a dolgokat.
Amúgy egy Ace-nak minimum 2 napot vinnie kell laza használat mellett,ha gyilkolja az ember,akkor is simán visz 24 órát.
Javaslom vidd szervízbe,ha meg garis akkor oda ahol vetted.
Üdv! -
kingabo
őstag
A telefon saját topikjában kéne rákérdezned.
Androidra vannak olyan progik amik monitorozzák az akku használatot, ezekkel kiszúrható, hogy mi eszik sokat. Az idle fogyasztás elég nagynak tűnik(hd2-n ez 4-6mA), valami fut a háttérben , de progival megtudható az oka.Átlagos használat mellett a mai telefonok 1napot bírnak. Mivel nem írtad, hogy mennyi telefonálás van benne, mennyit nyomkodtad, mennyire stabil a térerő, így a 20 órát nehéz értelmezni.
Játék alatt simán felmehet annyira: proci, vga max órajelen megy, folyamatosan be van kapcsolva a kijelző is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest