- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Akkor egy dolog kilőve.
Teljesen logikus amit írsz. Szerintem a korábban általad leírt eBackup pont erre jó: kikapcs elött mentesz(bakcup), aztán ha kell visszállítod a mentést(restore).Igen én kerestem. T4 és T6 kellene, rendeltem egy készletet dealextreme-ről, remélem ezek benne lesznek. Azt megköszönném, ha egy árat kérdeznél rájuk.
-
kingabo
őstag
Annak kéne lennie. Nekem nem volt olyan ppc-m szóval biztos infóval nem tudok szolgálni, ezért is írtam, hogy próbáld ki. Lemeríteni meg nem nagy dolog.
(#8269) laccy88: nem tartom valószínűnek, hogy sw hiba lenne. Nálam a kaiser-on nem lehet az irány gombokhoz semmit sem rendelni. Próbáltad a tp saját topikjában? Akinek ilyenje van könnyebben tud segíteni.
(#8270) jFox: azért akarta a bluetooth-t belőni, hogy ne kelljen mindig cserélgetni a wifit és a gps-t. Meg ekkor a gps nem a ppc akkuját szívná le, hanem a sajátját.
-
kingabo
őstag
Annó az én wm2003as gépemen volt gyárilag egy backup progi ami mindig csinált egy mentést mielött lemerült volna. Feltöltés utáni bekapcsoláskor meg felajánlotta, hogy visszatölti a mentést.
A legegyszerűbb ha kipróbálod még éles használat elött, mert az a biztos.
Ha elfelejtené: tegyél fel egy backup progit és lemerülés elött kézzel csinálj mentést. Korábban másoknak az Spb Backup-ot ajánlottá, nekem nincs tapasztalatom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest