- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
A csomagban a vevo volt 1 aksi es egy szivargyujto tolto volt.
Sajnos a tolto nem kompatibilis a telefonommal 6230i node az aksi
szerintem ezen a teren ez uberel minden GPS vevot merthogy sima telefonokban is megtalalhato BL-5C-s aksi van benne aminek elonyeit talan nem is kellene reszleteznem, mennyire egyszeru szukseg eseten beszerezni hozza egy tartalek aksit akar utangyartottban is ha szukeben vagy az anyagiaknak....
Raadasul ha egetveroen szukseges terepen a GPS vevo es lemerulne, meg mindig felaldozhatom a telefonom aksijat erre a celra... persze forditva is
Gari nem is emlekszem ra ahonnan en vettem lehet hogy csak 1 ev de kerdezd meg PDA manian Ok mennyit adnak.
A hordozhatosag ... picike nekem ovtaskaban van.
Hasznalatnal meg bekapcsolom bedobom a kesztyutartoba es mukodik.
Namost laptop eseten, mivel ennek csak BT csatlakozasi felulete van kabeles nincs szukseged lesz a laptopnal is mindenkeppen BT-re. A tobbi konkurens GPS vevo eseteben nem tudom hogy van, pl az emlegetett BT388 as ami majd a duplaja arban azon van e kabeles osszekottetesre lehetoseg.
[Szerkesztve] -
sbojan
tag
Én mindig ''belelkesedem'', ha a Nokia LD-3W-ről esik szó!
Egy kiváló vevő, SiRF III-as chippel és nagyon korrekt áron.
Egy feltöltéssel cirka 15 óra folyamatos Bluetooth-os kapcsolatot, működést prezentál, de ha a PDA-dat lekapcsolod, akkor a háttérben még akár 7 napig is képes elvegetálni, azaz folyamatosan tartani a kapcsolatot a műholdakkal.
Vételi érzékenysége a SiRF III-as chiponek köszönhetően megfelel a kategóriatársaiénak, nekem bérhézak között is mindig bőven van jel.
Ez a kép bekapcsolás után 50 másodperccel készült. [link]
Nekem még a vasbeton födémes (a GPS nagy ellensége árnyékolása miatt) garázsban is sokszor megvan a 6-8 műhold. [link] (Ez a kép a garázsban, az előző a garázs előtt készült.)
Maga a vevő így néz ki: [link]
A vevő igen könnyű és kicsi, egy tépőzárral bárhova felrakhatod a kocsidban.
Autós töltőt is mellékelnek hozzá, amúgy a Nokia telefonok között elterjedt BL-5C aksit használja. -
Dufresne
addikt
Mindkettőben jó a chipset. Holux talán márkásabb, de kisebb benne az aksi és kevesebb üzemidőt ínak rá, de persze ez csak használat közben derül ki
Amúgy sztem mindkettő jól használható darab.
Mivel nekem beépített gps van a PDA-ban így nem sok tapasztalatom van a külső vevők terén.
Csak a Globalsat említett példányával találkoztam és az jól működött
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
-
Bandus99
őstag
Szia
Csak egy kis eszrevetel.
Nem tudom mifele navigacios progit szeretnel hasznalni, de annak nem artana utana nezni, hogy megy e az IGO ezen a PDA-n.
Megnezve a weblapot
[link]
Támogatott készülékek* (frissítve: 2006. március 9.)
• Asus MyPal A632, A636, A730, A730w
Persze ettol meg jo lehet csak szolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest