- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Mamuska #6615 üzenetére
gondolkodok éppen újban is,a partnerogsm-ben most láttam 85 ezerért 2 év gyári garanciával...csak arra gondoltam,hogy attól már nem lenne messze egy keveset használt dia2 vagy hd sem...sajna nagyon nehéz karcmentes elejű hivatalos garis nem vodás diát találni,még 60 ezerért sem jött össze,a kijelzőre pedig háklis vagyok,nomeg a rendes garra is...akkor meg már inkább egy újat gondoltam,nekem karcmentes teljesen a 3 éves universalom is...viszont rossz pont az omnia,mert az nem winmobil,hanem symbian,a tg01 meg ki tudja,mennyire jön majd be...szerintem nem kell ekkora teljesitmény már telefonba,nemigen lesz soha játékplatform,kisértetiesen emlékeztet a dolog most az annó megjelent hx4700-ra(remélem jól emlékszem),amiben először volt magas órajelespxa270 proci ugye,megtámogatva 3d gyorsitással,még asszem' 3 direkt ehhez irt játékot is kihoztak megjelenéskor... és ennyi.a winmobil a warez és a kezelhetőség hiánya miatt sosem lesz PSP.nomeg mostmár navigomb sincs az új modelleken,tehát nem is tervezik az ilyen felhasználást semmilyen formában,az universalomon azért még elég jól el lehet duke nukem 3d-zni,doomozni,java játékokkal játszani,de ez már egy navigombmentes készüléken eleve kiesik,mégha a java emu végre kezelne komolyabb játékokat,akkoris,még a virtuális billentyűzettel is nehéz a javák kezelése/nem megy minden.nomeg nem tartom jó dolognak a normál használat/net mellett a kijelzőnek pont a letakarásával való kezelést,nehézkesebb lehet,használódik a kijelző,koszolódik még egy sima telefonkönyvben kotorászáskor is,ami navis telefonon simán megy navival is,vagy pl.egy weboldalon a mozgás...úgyhogy még egyelőre csak a dia tűnik megfelelőnek,az legalább kicsi,viszonylag olcsó és jó
persze azért ha másnak is van véleménye,szivesen venném
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest