Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz persil #31025 üzenetére

Köszi a válaszokat, (#31023) csixy, Te meg jól megkacagtattál. :D

Természetesen nem említettem volna a működésre bírás technikáját. :DDD
    Hát srácok, még lehet gondolkozok rajta.
    Nagyon ódzkodok a garanciális ügyintézéstől. 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a javítás minőségével nem lennék megelégedve. Nélkülözni ugyan most tudom, de ki tudja meddig javítják.

Ha előjön a hiba megint, akkor elgondolkozok rajta.
    Amióta egyébként először előfordult, azóta körültekintőbb vagyok a szállítás során (pedig így is hátizsák külön erre a célra kialakított, párnázott részében van). Azt megfigyeltem, hogy ha fordítva teszem be, mint ahogy szoktam, sokkal kevesebbszer csinálja.

Jó kis noti, nem is volt olcsó, kár lenne érte.

Ha valaki esetleg tudna még garanciával kapcsolatban pár tapasztalatot írni, azt megköszönném!
    Acer háztól-házig gariról most olvastam a kézikönyvében. Ez hogy működik, mennyi ideig ülnek rajta?
    Köszi a segítséget még egyszer! :R

Ha valamit egyébként le lehet ebből vonni tanulságként, az az összeszerelési minőség jelentősége egy laptopnál. Anno mikor a notit vettem, ez volt a legolcsóbb i5-8GB-SSD 13" vékony. Nem véletlenül... Műanyag, illetve az utazást nagyon pocsékul tűri. 1 csavar már egyszer ki is hullott magától, később visszacsavaroztam. Félre értés ne essék, NAGYON szoktam vigyázni a cuccaimra. Ezen a laptopon sincs 1 darab karc sem. Úgy gondolom ennyi gyűrődést táskában bármelyik laptopnak ki kellene bírnia. :U

Bocs a regényért.

• haly

őstag

Sziasztok!

Nemrég előjött egy érdekes hiba a notimban - Acer Aspire V3-371-565X.
    Pár billentyű néha nem működik. (D,E,R,F,X és ezek környéke).
    Ami érdekessé teszi, hogy ha erősebben rányomok vagy ha sokszor nyomkodom ezeket a billentyűket, akkor megjavul egy időre. Egy időre. Ami picit hosszabb távon megjavítja, az a hajlítás. :DDD
    Tudom mit gondoltok...
    Viszont koliba visszaérve, egyetlen laptoppal frusztráltan az ember már mindent csinál, csak, hogy működésre bírja. Ha befelé hajlítom, tehát magam felé a két oldalát, akkor egy kis roppanás után megjavul. Az a tippem, hogy valami alkatrész mindig megmozdul vagy meghajlik az utazás során.

Volt valakinek hasonló tapasztalata?
    Érdemes lenne megbontani az egészet? :F

Viszonylag új noti, lehet még garanciális (megnézem majd a papírokat). Ilyen problémával garanciálisan cserélik? Illetve hogy tudom bizonyítani, hogy baj van? Mert nem mindig csinálja, illetve a roppantás után elég sok ideig jó. :U

• haly

őstag

Sziasztok!

Van egy Acer V3-371-es laptopom. Egyik napról a másikra, a fedél lecsukásakor nem tette magát alvó módba a gép, és azóta sem működik ez a funkció. Képernyő kikapcsol, de nem megy alvóba. Ha a főkapcsolót megnyomom, akkor is alvóba rakja magát (úgy állítottam be), ezen kívül a képernyő világosítás, sötétítés sem működik az fn+bal, illetve jobb billentyű kombókkal. Ennek ellenére, a hangosítás működik, és igazából minden más fn+bill kombó. Természetesen először újratelepítettem az egész gépet, de az sem oldotta meg. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? :F

• haly

őstag

válasz akos86 #23981 üzenetére

Ezt csak legutolsó opciónak hagyom, ugyanis lassabb mint a UEFI-s és azt olvastam abban a módban rosszalkodik a billentyűzet és a touchpad is. (bár erről nem tudok még semmit)
    Viszont Legacy-ban működik, ahogy már írtam. Megpróbálok FAT32-re formázni, meg másik programmal bootolható USB-t csinálni, mivel ez még a Windows 7-es időkből van (és egy 8.1-et próbálok ráerőltetni).

• haly

őstag

Sziasztok!

Vettem egy Acer v3-371 notebookot. Ma meg is hozta a futár, neki is álltam telepíteni, azonban van egy kis bibi. Eredetileg Linux van rajta, és szeretnék Windowst rátenni. A probléma ott van, hogy UEFI boot módban nem látja az USB-t a rendszer, és nem tudok arról bootolni (nincs DVD olvasó).
    Viszont Legacy-ban látja és el is kezdi telepíteni, de azt írja az Windows 8 és felette nem ajánlott. Ilyenkor mi a teendő? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés