- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Értem, visszább olvastam
Ahogy írták is HDD vagy ram hiba lesz. Sajnos engem is szivatott meg a ram teszt 8x teszteltem le egy ramot, más más gépbe is, ment kb 4-5 a teszt, minden gépbe, minden teszt hibátlan volt, de a ram ennek ellenére rossz volt. igen ez ritka eset nagyon de én cserélnék teszt erejéig ezt vagy másik hdd/ssd-vel próbálnám -
Angel2014
addikt
A biost konfiguráld be helyesen. F2 vagy Dell-el lépj be. és mikor megvan F10-el mentsd el.
Jaaa még okozhatja Uefi vagy legacy beállítás is. Szóval rá kell hogy gyere milyen párosítással telepítetted a windowst.
Legacy ide vagy AHCI
Uefi ide vagy AHCi
Uefi-né a secure bootot kapcsold be.
Könnyebb lenne ha leírnád milyen gép.
A windows telepítős is annak megfelelően állítjuk elő hogy uefis vagy legacys "NTFS" telepítőt csinálunk.
Bootolható Usb pendrive készítése!
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick "ez windows7-hez kell" windows10- hez ha uefi boot ban fat 32 kell! format quick fs=fat32
9 assign
10 exit -
SZIGMA
aktív tag
"Rufus-szal a Partíviós séma GPT, a cél UEFI (nem CSM), itt mást nem is enged, a fájlrendszer FAT32."
Szerintem itt neked MBR kell és CSM win7-hez, UEFI a win10-hez.
BIOS-ban a secure boot OFF?
Mintha egy ilyen laptop szívatott volna ezzel az UEFI/CSM dologgal annak idején, BIOS-t kellett frissíteni a vadiúj laptopon, hogy aktív legyen az opció. -
SZIGMA
aktív tag
Szia!
Ilyenkor sajnos az ember a mátrixban találja magát és egy pár dolgot végig kell próbálni a sikerért:
- BIOS beállítások
- másik USB port
- másik pendrive (csak USB 2.0, kisebb mint 8GB, stb...)
- másik szoftver (Rufus, stb...)
- másik ISO
- ezek kombinációi
- és rengeteg káromkodás -
Gyártói oldal szerint home lesz rajta. Ha telepíted a win10-et (home), net nélkül telepítsd, amikor kéri a kódot válaszd, hogy nincs kódod, majd a telepítés végeztével, tedd netre, ha látszik a kód azzal aktiváld, a win10 home-ot. Bár lejárt ez az időszak, de Technikailag működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged