- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
marilllyo #32356 üzenetére
Hát nekem Ptk. paragrafusok kinyomtatása segített csak harmadik beküldésre...
SSHD valóban nem gyorsabb, ha csak gyorsítótárra elég 8-16GB van mellette, de ez a modell össze volt gyúrva egy teljes értékű SSD-vel. Sajnos (vagy sem) az mSATA és M.2 gyors elterjedésével ki is koptak a piacról ezek.Duree
Ez kifejezetten jó hír.
-
dugo_
veterán
válasz
marilllyo #32353 üzenetére
Ha már munkagép, akkor miért ilyen gagyi játékos gépekben gondolkozol az ország legszarabb garanciáját kínáló gyártótól? Vagy belefér, ha nem tudsz dolgozni hónapokig?
1TB-s SSD-ből most az MX300 van a legjobb áron, amit már érdemes megvenni 87k-ért.
Illetve pár éve volt WD Black2 1TB+120GB SSHD, ami jó lenne, csak kifutott, a maradék már nem éri meg az árát. -
Ruszki
senior tag
válasz
marilllyo #15373 üzenetére
Nem akartam kételkedni a tudásodban illetve a tapasztalataidban!Én kérek elnézést,ha lenézőnek érezted a hozzászólásomat!Mert ugye vannak itt olyan emberek aki még nem csinált ilyet és neki érdemes elmagyarázni rendesen!
Nekem is fehér hővezető paszta van itthon én is azzal dolgozom!De lehet a másik valami spéci volt amivel x fok nyerhető de szerintem nem vészes!
Ulius80
Hú most ez kezd bonyolódni!Akár kompatibilitási problémák is lehetnek ott!Jó lett volna tudni melyik lap a VGA hibás pontosan!De mondom próbáld ki egy sima monitorral és amelyik megy azon jó a VGA!
-
marilllyo
veterán
válasz
marilllyo #7844 üzenetére
Atheros AR9285 van benne. Nem frissült semmi. Ami furcsa, hogy elküldtem vele szervizbe...megcsinálták visszaküldtél és pár nap után újrakezdte. Cseréltek benne mindent. Lapot, Wlan kártyát..
Nézegettem egy ilyen kártya ebayon 3000 forint körül van. Nem téma, HA tényleg a kártya a rossz. Lehet még szoftver vagy alapalap esetleg. Gondolom én..Egyébként neten egy fórumon olvastam egy srácnak ugyanez volt a problémája. Neki a gond szoftveres volt. Vírusírtó. Újraraktam a wint antivirus nélkül de ugyanaz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest