- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
gyuszmó #27368 üzenetére
Ha tudod állítani, hogy meddig töltődjön, akkor nem gond. A gondot a melegedés és az állandó, full kapacitáson tartás okozza általában. Ezt legfeljebb odázni tudod azzal, hogy kiveszed az akksit, de állásában is merül, néha fel kell tölteni, ill. 5-10% környékére meríteni. Tárolni száraz, hűvös helyen 40-60% körüli töltöttségen érdemes, de elveszted a laptopod "szünetmentes táp" jellegét. Viszont ilyen felhasználás mellett kérdéses, hogy biztosan notebookra volt-e szükséged?
-
válasz
gyuszmó #24369 üzenetére
Csinálj egy takarékos energiagazdálkodási házirendet, ami energiaforráshoz csatlakoztatott állapotban aktív.
Legyen benne, hogy a ne kapcsoljon ki és ne menjen alvó állapotba a gép, de a CPU teljesítményt limitáld 50% alá, akkor úgy mehet a gép a világ végéig is. Nekem egy atomos nettop van már kb. 3 éve bekapcsolva folyamatosan erre a célra; 5-8W-os fogyasztása van. Évente szétborítom és kitakarítom és mehet tovább a seed -
válasz
gyuszmó #24327 üzenetére
Azt általában a Windows alap authentikációs protokollja is tudja. Csak fel legyen driver-ezve rendesen a gép.
De főleg a gyártó által nyújtott support határozza meg, hogy milyen sokrétű az ujjlenyomat leolvasó felhasználhatósága. Egyes Lenovo modelleknél, még file szintű titkosításra is használható. -
Kbali
nagyúr
-
bakter24
őstag
válasz
gyuszmó #24303 üzenetére
Régi gépem: Napi szinten, 5-6 évig, hátizsákban (közös részben, vékony sima hátizsák) -> sarkak koptak, egyéb sérülés nincs, egyszer koppant, repedések a burkolaton, maximálisan az én hibám volt.
Újabb gépem: Napi szinten, 3-4 éve hátizsákban (külön zsebben, vastag bélés) -> Semmi sérülés, nagyon jó táskát találtam.
A port jobban kapja, gyakrabb takarítás szükséges szerintem.
-
-
bakter24
őstag
válasz
gyuszmó #24271 üzenetére
Ha kiveszed, és mindig feltöltve tartod (70% körül ajánlják) akkor a legjobb neki, de szerintem a töltésvezérlő elég intelligens, hogy ne 1 percenként kapcsolgasson 99-100% között.
Én nem vettem ki a régiből sem, az újból sem, az egyik 6 évig bírta így, a másik 4 éves most, és kb 45 perces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest