- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Tivi103 #36327 üzenetére
szia
én ilyet vettem az X555L(D)-hez... patent...
9.5mm SATA HDD SSD Hard Drive Caddy Tray Bay For Apple Macbook Pro iMac Mac Miniannyi, amit nem értek, hogy mikor Win-t telepítek, akkor csak akkor tudok 100% installt elérni, ha az optibay-be rakom az SSD-ét... majd telepítés, pár restart után visszateszem az eredeti helyére..
-
prabhu
senior tag
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tivi103 #30249 üzenetére
Próbáltam keresgélni neked, de őszintén szólva ebben az árkategóriában jobbat, mint amit fentebb ajánlottak neked én sem találtam. Acer márkában lenne alternatíva, de én azt meg nyugodt szívvel nem ajánlanám.
A következő ugrás, amelynél már érezhetően jobb lenne a laptop teljesítménye olyan 170-180 ezer forintnál kezdődik.
De amúgy holnap tényleg black friday akciók vannak, várhatóak laptop leárazások is több helyen.
-
Brandynew
őstag
válasz
Tivi103 #30249 üzenetére
Az emag az újracsomagolt, csomagsérült termékekkel is foglalkozik, meg árul már mindenfélét, nem épp egy szakáruház. A Prohardver nagyon jó hely arra, hogyha bármit is vennél, előtte kérdezz rá a megfelelő topikban, így nem érhet meglepetés
A Laptopszalon és a Mysoft megbízható szakáruházak. 2,5 óra múlva black friday, szóval lehet, hogy érdemes lesz a péntek folyamán megrendelned a laptopot, ha pont ez a modell lesz akciós.
Ez a laptop, amit linkeltem, valószínűleg a legjobb ebben az árkategóriában, de figyelj rá, hogy pont azt vedd majd, amit belinkeltem, mert van belőle legalább 1 tucat altípus különböző konfigurációkban.
-
Brandynew
őstag
válasz
Tivi103 #30246 üzenetére
A Laptopszalon és a MySoft.hu a két leggyakrabban ajánlott webáruház laptopvásárlásra. És igen, a Laptopszalonnak materiális üzlete is van több városban, csak ne engedd, hogy az eladó rábeszéljen egy olyan laptopra, amit itt nem ajánlott senki, mert a Laptopszalon eladóinak is meg van mondva, hogy a legnagyobb árréssel rendelkező laptopok felé orientálják a vásárlókat, nem csak a Media Markt csinálja ezt.
Ne félj az internetes vásárlásról, most a Media Marktnál láthattad, hogy mennyire is megbízható. Az internetes vásárlás azért is előnyösebb, mert 14 nap van az elállásra, tehát bármit veszel az interneten, azt 14 napon belül visszaviheted. A csomagot profin csomagolják be és nem a posta, hanem futárszolgálat viszi.
-
KubanitoS
veterán
-
Brandynew
őstag
válasz
Tivi103 #30241 üzenetére
Te jóságos atya úr isten. N3050 CPU és 130 ezret kértek érte? Én ezzel a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulnék, nagyon átvertek. Élj az elállás jogával, amíg nem késő és ezt vedd meg: http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-250-g5-w4m31ea-akc-laptop_23858-adatlap
-
tserrof77
őstag
válasz
Tivi103 #30241 üzenetére
Atyaég
Ezzel NAGYON beetettek... Ennyiért máshol simán vehettél volna i3-ast
Ennek a procija egy katasztrófa. Hiába az ssd meg a 4GB ram...
Ha még 8 napon belül vagy, azonnal vidd vissza
Cseréltesd ki egy i3-as akár windows nélkülire, csak van az ismerősi körben, aki telepít rá rendszert, ha a keret ennyiben kimerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest