-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
-
ravail
senior tag
válasz
agemate #1485 üzenetére
A "Server Edition"-nel csináltál boot USB pendriveot a "Tool" alól a "Create WinPE bootable disk"-kel? Nekem akárhányat csináltam mind bootolt. Ha így csináltad, akkor nem tudom mi lehet a hiba. Az nem lehet, hogy a laptopod jobb oldalán lévő USB3.0-ásról próbáltad, ahonnan esetleg nem akar bootolni? Próbáld meg a bal oldalon lévő USB2.0-ból is.
-
ravail
senior tag
válasz
agemate #1483 üzenetére
Szia!
Ha jól csináltad a bootolható pendriveot akkor pedig kell róla bootolni. A régebbi Asusoknál az indulás közben nyomogatott "Esc"-re jön elő a boot menü, de úgy látom, a tiednél is! (Ha nem jönne be, a kézikönyved 37.oldala.)
A BIOS-ban engedélyezve van az USB-ről boot-olás? -
Zotya84
őstag
válasz
agemate #1301 üzenetére
Amit mondtak baromság. Lemez berak. partíciók törlése és létrehozása. telepít. ennyi. a freedos is csak dos fat rendszerrel, úh ugyanaz mintha bármi más rendszert törölnél róla
Nekem még soha nem volt gondom freedos partíciókkal. (Ha jól emlékszem a Lenovo adja őket FreeDOS-sal. Eddig mindig simán törölhető volt.)
-
ravail
senior tag
válasz
agemate #1301 üzenetére
Szia!
Annyi a gondod, hogy a win7 telepítő nem látja a Freedos partíciókat, így törölni sem tudja, amiből később gondok szoktak lenni. Itt leírtam mindent ezzel kapcsolatban.
Sok sikert! -
Rivaul
addikt
válasz
agemate #1301 üzenetére
Mivel semmi konkrétat nem tudsz s hogy mi az amire figyelni kéne a boltosok szerint így csak akkor jutsz előrébb ha elkezded a telepítést s ha ez alatt akadsz el akkor jelzed itt a hibát. A hozzászólásodból úgy vettem ki hogy telepítettél már rendszereket úgy hogy ugorj neki a szokásos módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged