- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
-
glspeter1
őstag
-
stracker06
aktív tag
válasz
glspeter1 #6674 üzenetére
Ha sűrűn hordod majd hátizsákban, akkor miért nem veszel egy olyan hátizsákot ami erre való, amiben van külön erre kialakított hely?
Nemrég vettem egy ilyet. Meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, elég vastagnak tűnik a szivacs is ami körülveszi a gépet, szóval eléggé patent cuccnak néz ki, bár még nem sokat használtam.
(Ha esetleg ilyeneket nézegetsz majd, akkor arra is figyelj, hogy mit hordasz még a táskában, nézd meg a méreteket, hogy elég lesz-e neked az adott táska amit választanál.)Én annyira nem értek hozzá, de én nem szívesen tenném olyan slim tokba a gépemet, mint amilyet linkeltél.
Két dolog miatt:
1: Vékony, szerintem kevés védelmet nyújt, csak a gép fér bele, semmi más (pl töltő, egyéb cuccok)
2: Ha valamiért ki kell venni a hátitáskából, és csak kézben szeretnéd vinni, akkor meg vagy lőve, mert az egyik kezed fixen foglalt, a laptopot kell vele szorongatnod, ha akarod, ha nem, hiszen nincsen lehetőség arra, hogy a válladra akaszd, stb.
Viszont, ha mindenképpen ez a vékony design jön be és semmiképpen sem a hátizsák én akkor inkább egy ehhez hasonlót vennék, a vállpánt miatt.Mindenesetre szerintem megéri itt körülnézned. Sok termékük van, szerintem jó áron és értelmes garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest