- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roli5
tag
válasz
szabonagyur #18649 üzenetére
Az elsőt Neked írtam, a másodban pedig magamban töprengtem...
Oké, értem én, hogy villanymotor... Azt hittem tudok segíteni, ezért írtam, ennyi. -
Roli5
tag
válasz
szabonagyur #18646 üzenetére
Router nélkül nem próbáltam. Illetve az sem biztos, hogy használja a routert. De hogy megy, az biztos.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18644 üzenetére
én nem mondtam hogy widit használok.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18642 üzenetére
Értem miről van szó, tudom mi az a widi, és azt is tudom mi az a dlna.
ha csatlakozik a hálózathoz amin van wifi -ez nem egyenlő azzal, hogy az internetre csatlakozik.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18640 üzenetére
Szerintem közvetlenül kapcsolódik ő az eszközhöz, csak úgy lesz wifi-képes a TV-je mint nekem, ha csatlakozik a hálózathoz amin van wifi.
-
huliganboy
addikt
válasz
szabonagyur #18633 üzenetére
Áhh fene! Azért Köszi!
A kérdés továbbá az is hogy bele tudom e rakni mivel a kábelen lévő csatlakozóba van a wifi kártyán lévő csatlakozó!
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
szabonagyur #18629 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
szabonagyur #18625 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam. De a névben ott a processzor is E2-1800. Vagy lehet azért, mert nem cserélhető, így abból is jön egy új?
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #18617 üzenetére
igen.
hát,hogy azért kell várni 1-2 percet mire minden betölt. nem mutat semmi háttérmunkát, de még is döcög a cucc.
-
Dicker
őstag
válasz
szabonagyur #18614 üzenetére
A gép nem az enyém, de kaptam képet.
Indítás után fekete kép, felugró fehér hiba ablak, csak éppen nincs benne látható írás, így nem lehet leolvasni, ez az egyik.
A másik:
Hiába tudom értelmezni én is a szöveget, amit kiír, DirectX telepítésnél meg azt írja, hogy már fel van telepítve.
0x00.. most nem jött elő, de valószínűleg mind összefügg.
-
Dicker
őstag
válasz
szabonagyur #18608 üzenetére
Nem megoldás. Már fel van telepítve.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18610 üzenetére
igen, de elv win 8.1 az támogatja
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18607 üzenetére
értem köszönöm stépen rákérdezek egy angol fórumon ott talán kapok választ..
A Widi csak processzortól és Wlantól függ ugye? -
Blackhole13
senior tag
válasz
szabonagyur #18593 üzenetére
Elhasználódás mértékére 16%-t ír, azt nem tudom, hogy ez mennyire számít jónak.
Régebben 3 óra fölött volt az üzemideje.
Ebayen lehet hinni "original" Lenovo akksikban 8E környékén?Szerk.: Lehet, hogy félreolvastad, engem az zavar, hogy megfeleződött az üzemidő. A laptop a 2,5 éves, az üzemidő meg az 1,5 óra.
Azon a pár ezren nem múlik, akkor maradok a megbízható forrásnál. -
stancy
tag
válasz
szabonagyur #18587 üzenetére
értem. akkor olyan nincs ami a kész tv jelet egyböl a lapos kijelzöre küldi csak tv tuner létezik.
köszönöm.
-
stancy
tag
válasz
szabonagyur #18585 üzenetére
csak nekem nem tuner kell, azt a digitális beltéri elvégzi, de abbol érkezik video jel, rca vagy hdmi... express card nyilás van a mostaniban. esetleg ilyenben is létezhet?
tvként szeretném használni a lapos kijelzőjét.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18578 üzenetére
Hálózati kártya: Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter
Ez van benne, akkor a WiDi kihúzva ugye, nem fog működni semmiképpen se..?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18576 üzenetére
értem, minden stimmel csak a WLAN kérdéses, sztem Atheros van benne, de nem vagyok benne biztos, hogyan tudok meggyőződni arról h. milyen van a gépemben?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szabonagyur #18570 üzenetére
Már szedem is lefele. Köszi!
Thome: Régebben még érdekeltek, mára már csak használom a laptopot. Újra telepítésen kívül már nem sok mindent tudok csinálni velük
-
Thome
veterán
válasz
szabonagyur #18570 üzenetére
Vagy egy ubuntu live cd.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szabonagyur #18568 üzenetére
Nem értek már ilyen mélységben hozzá. Live rendszert hogy tudok csinálni? Van erről valami leírás? Most googléztam egy gyorsat, de erről még nem is hallottam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
szabonagyur #18549 üzenetére
Úgy sem teszi ki fullhd-ra a képet. Időközben már megjelent a windowsban is az 1920x1080, de hiába állítom be, nem működik, csak sötétség.
-
Roli5
tag
válasz
szabonagyur #18509 üzenetére
Köszönöm, tényleg sokkal boldogabb vagyok tőle
-
Roli5
tag
válasz
szabonagyur #18509 üzenetére
Igen, úgy gondoltam, hogy cserélik. Erre van a 72 órás gari. És ez így is történt. Csak most inkább egy Asus x750la lett belőle. Most hagytam abba este hat óta, 33 fokos max vinyo hőmérséklettel. Szuper gép... Nagyon tetszik.
-
Roli5
tag
válasz
szabonagyur #18507 üzenetére
Azért, igen, meg mert hangos a másikhoz képest,.Az i3 4030 u-s notim 35-38 fok gyepálva.Szintén Lenovo, de a G50-70 széria
Meg van pixel hibája. Ennyi pénzért ne legyen már...
-
Mantin
aktív tag
válasz
szabonagyur #18487 üzenetére
Igy is probaltam de csak ugyanazok a felbontasok vannak
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz
szabonagyur #18162 üzenetére
A T7200-as elindult a 2 maggal...
-
vilmaboy
őstag
válasz
szabonagyur #18146 üzenetére
sokar konvertálgatok és szerkesztek, képmanipulálok a gépen. Nem ártana szerintem ha egy gondolattal gyorsabb lenne. Ez az i5 1,5 szeres tempó.
-
BlackPriest
őstag
válasz
szabonagyur #18111 üzenetére
újraraktam mindent a megadott sorrendben, ahol a telepítő újraindítást kért, megkapta, minden az acer honlapról leszedve, oprendszerhelyesen, miután szépen mindent felpakoltam, az eszközkezelőben ott figyel egy video controller. tutira az amd kártya, megpróbáljam kézzel feltelepíteni, megadva a driver által kicsomagolt könyvtárat forrásnak?
-
BlackPriest
őstag
válasz
szabonagyur #18108 üzenetére
hát, most nem értem mi van. leszedtem a vga drivereket, ddu-val csökkentett módban legyalultam a maradékot, leszedtem a honlapról a drivereket, felraktam őket, az intel felment, restart, az amd felment, restart, de az eszközkezelőben hibakód, frissítettem a drivert és beadtam neki a c gyökérbe kicsomagolt drivert, felismerte, örülés, hibernálás, gomb, szépen visszajött. képernyő lecsukás, szépen visszajött. megint képernyő lecsukás, várás, nem jött vissza. holnap újratelepítem
-
BlackPriest
őstag
válasz
szabonagyur #18106 üzenetére
azokat lekapcsoltam már az elején, ez a ddu elvileg leszed mindent, most tesztelem, ha nem megy, akkor kezdem elölről abban a sorrendben, ahogy írtad
-
BlackPriest
őstag
válasz
szabonagyur #18104 üzenetére
az első telepítéskor nem, a chipset szokott nálam az első lenni, de a két vga-t rossz sorrendben raktam. második körben megfordítottam, de nem javult a helyzet. most megpróbálom ddu-val legyalulni a régi vga összetevőket, újra leszedem a drivereket, aztán meglátom mizu.
mod.: ha nem jön be, holnap megint újrahúzom
-
BlackPriest
őstag
válasz
szabonagyur #18102 üzenetére
azzal kezdtem, de az amd kártyát nem tudta telepíteni, az eszközkezelőben 43-as hibakóddal szerepelt
-
danee91
senior tag
válasz
szabonagyur #18092 üzenetére
Ahol én vettem a laptopot(A4Team), rendelésnél nem is volt ilyen opció. A terméklinkjüknél alul azt írják, pixelgarancia: nem. Tudom vannak ilyen laptopboltok, ahol 1500-3500 Ft-ért vehetsz pixelgaranciát. De úgy voltam vele, ez már nagyon nagyon ritka. MInd1 nem zavaró, csak fekete képnél tűnik fel.
-
Aethelstone
addikt
válasz
szabonagyur #18079 üzenetére
-
Skizz
addikt
válasz
szabonagyur #18064 üzenetére
Asszed én döntöttem?
[moderálva] Na nembaj, kössz a segítséget!
Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18057 üzenetére
Jogos
ez használhatóbb tán, 350.hely környékén megtalálni a GT610M-et.
Csak próbáltam nem annyiban kimeríteni a választ, hogy "semmire", nehogy mégis gondolkozzon rajta ha játékra adná a fejét
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18055 üzenetére
nekem sok esetben adott támpontot. Na persze nem az amikor HD4000rel BF4eznek ultrán online..
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #18049 üzenetére
Nem csak szerencse,nekem 5741G m van,tavaly nyáron elromlott.Se hang se kép,garisvolt,futár érte jött ki cse be,végig lehetett követni a neten mi történik.8 napra vissza jött.Szerintem át tették a HDD t egy másikba.Szerviz lapon is az volt:alaplap és burkolat csere.le a kalappal.
-
válasz
szabonagyur #18038 üzenetére
Királyok vagytok, nagyon köszönom kiválóan működik mostmár
Üdv.
-
válasz
szabonagyur #18035 üzenetére
GPU: nVIDIA GeForce Go 7400 (Quanta) (GPU-Z ezt nem írta ki azért nem tudtam a pontos típust.)
A gép jó ideje nem volt elővéve de mikor elraktuk akkor lett rárakva Win7. Tehát relatíve új az os.Üdv.
Szerk.: Most látom te is megtaláltad, köszi a segítséget felrakom és meglátom működni fog e. Majd irok, hogy jó lett-e. -
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #18035 üzenetére
Nem tom ezt mintha te írtad volna
éne egy OS is
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #18028 üzenetére
Tulajdonképpen nem egy rossz gép,egy win 7 simán eldöcögne rajta.Ami drivert a win 7 felrakna lehet sokkal jobb lenne.Rosszabb biztos nem.
-
válasz
szabonagyur #18022 üzenetére
Szia, köszi szépen irom a hardvert:
CPU: Intel Mobile Core2 Duo T5500
Alaplap: Intel MPAD-MSAE (i945PM chipset)
RAM: 2GB DDR2 Dual channel
GPU: Szabványos VGA grafikus adapter (nVidia)
HDD: 100GB Fujitsu
Ha valamit kihagytam szólj.Üdv.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
szabonagyur #17924 üzenetére
Ott lényegtelen, igen.
Boot időnél nem. -
oba
addikt
válasz
szabonagyur #17914 üzenetére
jajj
nem mondtam hogy máshol találnék hotkey drivert
(#17916) pjen : ennyire? :\
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #17914 üzenetére
HP 250 G1 notebookról van szó, sikerült ráraknom egy win7 64bit -et !
-
oba
addikt
válasz
szabonagyur #17911 üzenetére
a hotkeyek pl nem megfelelően működnek, mármint teszik a dolgukat de a kijelzőn osd visszajelzés nincs, mivel a HP ehhez a notebookhoz nem adott ki hotkey drivert/appot
ezen kívül persze minden okés, csak gondoltam az újabb driverek tartalmazhatnak hibajavításokat amitől gyorsabb lenne a rendszer(#17912) NTonee: persze tudom, SSD -vel gyorsabb lenne, de azért az nekem fura, hogy i3 -as procis laptopon lassabnan bootol be a win7 és lassabban indulnak a programok mint egy régi core2duo -s asztali gépen amin ráadásul már a windows is legalább 1,5 éves
-
Werkly
őstag
válasz
szabonagyur #17904 üzenetére
Kicsit bővebben?
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #17701 üzenetére
Nem lehet sajnos megoldani (!).
-
Djuree
félisten
válasz
szabonagyur #17557 üzenetére
jah, csak a garipapírt nem akartam keresgélni, fogalmam nincs hol lehet most.
-
kerekfej
őstag
válasz
szabonagyur #17520 üzenetére
Többen is írtak a hibáról a Dell fórumban és külföldi oldalakon is ugyanez merült fel.
Én külső USB-s WLan-t javasoltam. Azóta nem láttam a gépet.
-
kerekfej
őstag
válasz
szabonagyur #17518 üzenetére
De itt nem user hibáról van szó.
-
kerekfej
őstag
válasz
szabonagyur #17509 üzenetére
64 bites Win7-hez volt fent hivatalosan driver, de mégsem volt jó. csuhi kolléga is leírta a lényeget párszor, de téged nem zavart különösebben.
-
kerekfej
őstag
válasz
szabonagyur #17500 üzenetére
A Dell notebook topicban volt jó pár elégedetlen felhasználó. A gyári Wlan az istenért se akar üzemelni a gyári driverekkel, meg sehogy sem.
-
wolfman
veterán
válasz
szabonagyur #17500 üzenetére
Megyek!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #17396 üzenetére
Köszönet érte !
Magyarul a kinézett Samsung nem jó, mivel az 12.7mm -es magasságú mérettel bír
/esetleg valaki tudna ajánlani a megadott notiba kompatibilis BD-R -t ? /L
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #17398 üzenetére
mert jelenleg nincs más ami jogtiszta. és sürgősen kell a gép. Majd lesz rá nyóc de most nincs
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #17395 üzenetére
felment a 32-es. De lan driverrel goindba vagyok . Létezik rá megoldás ?
-
F e Z o
veterán
válasz
szabonagyur #17280 üzenetére
Köszönöm, közben a manualban megtaláltam. Egyre bonyolultabb már ez is.
-
Dell XPS
veterán
válasz
szabonagyur #17280 üzenetére
Épp azt néztem, hogy oldalra került a power gomb mellől..
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #17247 üzenetére
Attól még egy próbát megér,föleg ha van rá lehetőség.
-
oba
addikt
válasz
szabonagyur #17244 üzenetére
pendriveról telepíteném...
beépitett tesztelő? mármint memória és hdd check? az megvolt, nem talált semmi hibát -
floax94
tag
válasz
szabonagyur #17237 üzenetére
Aha ! És akkor még egy kérdés !! Melyik dvga-k jók a laptopokban játszani ? Milyet érdemes választani ?(tudom hogy pc jobb lenne játszani de muszáj laptop sajnos..vagy nem sajnos de ez van
)Elöző laptopom egy Dell Inspiron 3537 volt (i5) szóval ennél nagyobb teljesítményre gondoltam !(nem hiszem hogy nehéz lesz mert nem volt nagy szám ez a laptop )
-
Tamás008
tag
válasz
szabonagyur #17230 üzenetére
Igen Win Vistához, való driverek vannak az Asus gyári cd-n. Ezt telepítettem Win7-re, kompatibilitás módban.
A hiba, tehát a fagyás általában internet böngészés közben jelentkezik, ma pl. youtube videó nézés közben, éppen csak hozzáértem a toutchpadhoz, hogy lejjebb görgessek és lefagyott a gép: youtube videó megállt egér kurzor megállt és nem mozdult, hiába nyomtam ctrl alt del-t, hiába tapogattam a tapipadot nem reagált semmire, muszáj volt bekapcsoló gombbal kikapcsoljam, majd újra bekapcsoljam a bekapcsoló gombbal.
Általában erős 70-85%-os gpu kihasználtságkor szokott fagyni a gép(de nem mindég). -
Tamás008
tag
válasz
szabonagyur #17224 üzenetére
Szia.
Az Asus-os cd-n kapott gyári drivert használom.
Kipróbáltam az Aida64-et, sajnos sikertelenül, nem lát gpu hőmérsékletet csak Cpu-t. Akkor lehet ,hogy nincs ilyen érzékelő az alaplapon ami mérné a Gpu hőfokot?
Mivel régi és gyenge gpu, akkor nem kell aggódnom a melegedése miatt? Valószínű, hogy nem a gpu okozza a random fagyásokat?Cpu hőfokok saját mérések alapján: (A cpu Cserélve volt egy erősebb AMD Turion x2 TL-68-ra)
Nyugalmi állapot: 55-57 fok között.(800Mhz, visszavet feszültségek)
Web Böngészés: 57-70 fok között(megjelenítendő weboldal bonyolultságától függően, flash animációk stb., böngésző a Chrome)
Video lejátszás: 62-72 fok között(Xvid, VLC playerel)
You Tube video lejátszás: 75-78 fok(480p-ben) 78-84 fok között 720p-ben
Aida stressz teszt 100%-os terhelésen: 88-93 fok közt, tartós terhelésen kb 5 perc után max 93-95 fok, átlagosan 90-93 fok körül van a cpu 10 perc 100%-os Aidás stressz teszt után. (Windows 7 energiaséma: Teljesítménycentrikus-ra állítva)Jók ezek az a mért értékek? vagy lehet hogy a Cpu okozza a random fagyásokat?
Ami érdekes, hogy akkor is jelentkezik a "random" fagyás hiba jelenség amikor egyáltalán nincs vagy csak csekély mértékben van terhelve a gép(pl weboldal böngészés), és van amikor kisebb és nagyobb Cpu terhelés(pl youtube videó lejátszás) közben is jelentkezik a "random" fagyás.
Talán lehet, hogy valami Flash player probléma okozhatja?
Kösz a segítséget. -
Ulius80
tag
válasz
szabonagyur #17226 üzenetére
köszönöm szépen!
Pedig néztem még a .com-on is,valamit ku..ra benéztem!
örök hála!! -
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17220 üzenetére
Na, ha letiltom a beépített wifit, akkor a TP-Link gond nélkül üzemel - nem is tettem fel hozzá a TP-Linkes szofvert, mert igazából fölösleges, csak foglalja a ramot. Ha meg továbbra is kapok majd kékhalálokat, akkor visszaviszem a boltba, van még rá garancia. Lényeg, hogy most perpill rendesen működik.
-
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17218 üzenetére
Mármint az is megadta magát, vagy mire gondolsz?
Amúgy most a driverét töröltem, majd visszaraktam, de nem telepítettem mellé a segédszoftvert, és így most működik. Kipróbálom, hogy mit csinál, ha tiltom a beépített wifit (mert minek két aktív kártya), meg azt is, hogy mi van, ha felrakom a TP-Linkes szoftvert.
-
rizso
addikt
válasz
szabonagyur #17215 üzenetére
& Dell XPS: úgy tűnik, hogy a TP-Link WN725N vevőmmel lesz valami. Ha bedugom, egyből kapom a kékhalált, viszont ha nem, akkor semmi gond. Kipróbáltam párom laptopjában is, felraktam a drivert meg a segédprogramját is, felismerte a hálózatot, csatlakozott, látszólag működött rendesen, ameddig le nem tiltottam a beépített wifi kártyát - na ott egyből az ő gép is kékhalált nyomott. Tegnap este mikor kikapcsoltam a gépet, még semmi gond nem volt.
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17186 üzenetére
Sajna nem az hiányzik.
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17184 üzenetére
Köszi, egyenlőre feladom. Köszi a segítséget!
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17181 üzenetére
Nem egy felhasználóbarát a Lenovo, hisz ha az ember letölt egy fájlt, az csak betű-szám halandzsa, nem utal a fájl nevére. Lehet hogy kihagytam valamit... Ha valamit 2X telepítek, gondolom nem nagy gond ugye?
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17176 üzenetére
Már csak egy dolog kellene, a többi megoldódott:
Az eszközkezelőben az "Egyéb eszközök" belül a "PCI egyszerű kommunikációs vezérlő" sárga felkiáltó jeles.
A win nem talál semmit, ha a gépen keresnék ezt a linket adja (persze ilyen mappa nincs):
C:\Program Files (x86)\Realtek\NICDRV_8169\win7Milyen eszközt nem telepíthettem fel vajon? Nem tudok rájönni. PLZ Help!
-
baboss
őstag
válasz
szabonagyur #17170 üzenetére
Köszi.
Megtaláltam a topikját,ott megkérdezem.
Tim82
Én se tudom,de szerintem is nincs. -
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17164 üzenetére
A Graphic card linkek között van egy "intel wireless display driver". Ez kell? Mi lehet ez?
-
baboss
őstag
válasz
szabonagyur #17168 üzenetére
Köszönöm.
Azért kérdeztem mert 533Mhz -es ram kevés van a z aprón viszont nagyobb Mhz -es ből van bőven választék.
Még azt szeretném megtudni,hogy a noti (Acer Aspire One AOA150) adatlapja szerint 2 GB-ig lehet bővíteni a memóriát.
Tehát belerakhatok egy 2 GB-os modult az alaplapi 512 MB mellé,vagy csak 1,5 GB és az alaplapi 512 MB amivel 2 GB lenne a végeredmény. -
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17164 üzenetére
SP1 nélküli Win van, tehát akkor Sp1-ig win frissítés, utána a Lenovo cuccok ugye?
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17152 üzenetére
Köszi, megnézem! Akkor valszeg újratelepítem az egészet.
Jó-e így a sorrend:
1. Win7 telepítés (2009-es állapotú frissítésekkel)
2. Win7 frissítések telepítése
3. Lenovo driverek telepítése (vagy ez legyen a 2. pont és utána a win frissítés?)
-Chipset
-video
-hang
- ??? .. a maradékMás valami kellhet még?
-
Tetic1
újonc
válasz
szabonagyur #17159 üzenetére
Am köszi a választ
-
Tetic1
újonc
válasz
szabonagyur #17159 üzenetére
-
Tetic1
újonc
válasz
szabonagyur #17157 üzenetére
És az angol nyelvi csomagot honnan tölthetem le?
-
Bertiee
senior tag
válasz
szabonagyur #17150 üzenetére
A helyes sorrendről tudnál valami oldalt linkelni? Valamilyen leírást?
Az a baj hogy a lenovo oldalon sokszor többféle hardverhez (Pl touhpadhez is féle) van driver, viszont én nem tudom, hogy a notiban pontosan milyen van. -
zibo73
aktív tag
válasz
szabonagyur #17145 üzenetére
Oké!
Köszi szépen! Azt hittem akkor viszi a 2x2gb ot ha egy slotba megy 2gb.
De akkor tévedtem.
Köszi megfogom próbálni.
Ja meg közben néztem az én notim-ba a proci is N570es. -
zibo73
aktív tag
válasz
szabonagyur #17143 üzenetére
Hello
Lehet neked feketén-fehér nekem nem! ( Maximum 2 GB ) DDR, 2 x SO-DIMM, 1GB/2GB
Az tuti hogy ott áll maximum 2gb de utána ott van 2xdimm 1gb/2gb
Én úgy értelmezem hogy 1slot-ba 2gb ot lehet rakni,az viszont összesen 4gb.
De biztos aki vágja nagyon annak ez rohadt egyszerű. -
russel87
csendes tag
válasz
szabonagyur #17139 üzenetére
Rátaláltam! 2db modellszám volt a hátlapon! Én csak az egyiket néztem, így MS 1221 lett és így már találtam hozzá....
-
russel87
csendes tag
válasz
szabonagyur #17137 üzenetére
Ott is próbálkoztam, de nem találta ezt a típust! Lehet én néztem el valamit.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
szabonagyur #17061 üzenetére
szia. Intel Core i3 3110M . WoW-ot vigye el élvezhető minőségben + youtube videók legalább 720p de jobb lenne ha ink 1080p. .mkv filmeket is vigye külső monitoron 720p-ben legalább, ha lehet 1080p-ben
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
szabonagyur #17039 üzenetére
Kösz!
-
havri1
félisten
válasz
szabonagyur #17013 üzenetére
Konkrétan 10 perce nézem így a kijelzőt, és nem csökken.
-
psg5
veterán
válasz
szabonagyur #16964 üzenetére
Köszi, fent is van hasít is. Köszi!
-
nonsen5e
veterán
válasz
szabonagyur #16941 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, hogy az R7 M255 mennyit fogyaszt külön (ezen állhat bukhat az egész -a 820M 15Wattot eszik), de ez az új Kaveri meglehetősen alacsony TDP-vel rendelkezik (19W szemben a 15Wattal).
-
SFAkos
aktív tag
válasz
szabonagyur #16917 üzenetére
Nincs még nálam a gép, csak tesóm próbálkozott vele, aztán mondtam inkább hozza át. Azért nem töröltettem le vele azt a 100 megásat, mert azt hittem az is valami előre telepített dolog, mint nekem a Lenovon.
-
Emperor_01
csendes tag
válasz
szabonagyur #16889 üzenetére
Természetesen tudom,de mivel most szeretnék vásárolni szeretnék egy i7es hogy ne az elkövetkező 1évben kelljen új notebook után néznem!
köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!
-
tepenzed
őstag
válasz
szabonagyur #16874 üzenetére
majd megpróbálom,de aggodalomra ad okot,hogy hiába raktam újra a windowst már rögtön utána is látszanak a kis fehér csíkok,drivererekeket is felraktam megint,de semmi
-
Gesta28
tag
válasz
szabonagyur #16864 üzenetére
Vagyis csináljak egy új partíciót, és arra tegyek op rendszert? Majd utána töröljem a partíciót?
-
laci06
senior tag
válasz
szabonagyur #16789 üzenetére
Nem töröltem. Vagyis 1 partíció volt/van, és a Win7 feltelepült a Win8 meg bekerült a windows.old mappába, de már nem használható ha jól tudom így.
SSD átrakós megoldás lesz (a Samsung honlapja szerint van Win7 driver is).
Win8-at nem akarok, az a verzió csak azért érdekelt, mert ha nincsen más megoldás, akkor választanám azt, és utána átgondoltabban mennék vissza Win7-re. Mostmár tudom, hogy hülyeséget csináltam, de hát utólag már késő okosnak lenni...
De köszönöm a segítséget!Gertrius: Köszönöm a tippet, és a segítséget mégegyszer!
-
laci06
senior tag
válasz
szabonagyur #16786 üzenetére
Ez valóban nem lehetett tiszta. Szal eddig a gép nem az enyém volt, csak a kora miatt említettem meg, hogy egy tavalyi széria. Előttem win8-al használták, csak nekem nem tetszik, és ma este húztam rá a 7-et.
-
nonsen5e
veterán
válasz
szabonagyur #16780 üzenetére
Előző hozzászólásomat eléggé félrenéztem...
Amennyiben nem működik se az USB, se a WIFI, se az Ethernet (ugye átalakítóval) akkor windows előtt BIOS-ban (ott működnie kéne) telepíts fel egy USB kulcsra kiírt piratebayes win8-at (mert ugye ha van eredeti kódod a laptoppal együtt akkor nem warez) és legalább tudod használni a gépet.
laci06: WinXP nálam ettől mindig megkergült, Win8 alatt teljesen jól ment, 7-tel meg sosem próbáltam, de biztosra veszem, hogy menni fog, próbáld meg úgy.
-
laci06
senior tag
válasz
szabonagyur #16780 üzenetére
De van, csak a notebook nem ismeri fel őket, ha bedugom. USB-s egeret sem tudok használni. Amikor a Win8 volt fent, akkor még érzékelte a peniket, vagyis a port és a pendrive is biztosan jó. Szerintem csak a driver hiányzik.
Az működhet, hogy kiszedem az SSD-t, berakom egy asztali gépbe, majd ott rámásolom a drivert, és visszadúgva feltelepítem? Vagy ennek lehet valami buktatója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest