- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
w.miki #13504 üzenetére
Vagy Macrinum Reflect Free, én ezzel klónoztam már, nem csak HDD-t HDD-re, de úgy is, hogy SSD első partícióját HDD-re, majd erről egy másik SSD-re, és tökéletes, Trim, minden úgy van mint ahogy az eredeti helyén volt a rendszer.
Használata könnyű, 4-5 kattintásos, youtube-on vannak róla videók is.
Mindenkihez:
Nekem olyan bajon van, hogy húgom acer laptopjában kicseréltem a webkamerát, de ugyanúgy nem működik. A hibajelenség az, hogy a webkamera valamelyik oldalán össze kell szorítani kézzel a kávát, hogy legyen képe a kamerának, így viszont, folyamatosan szorítva, tökéletes a képe. Ha elengedem, pár cikázás, majd fehérség az egész. Ennek oka valószínűleg az, hogy a káva alsó része már nem fekszik fel tökéletesen a képernyőre, a nyitogatástól torzult ez a drága jó minőségű műanyag - el pedig valamit megnyomhatott belül -, pedig csak középen fogja és kinyitja a gépet, ahogy kell.Kicseréltem egy ugyanolyanra a webkamerát, azzal is ez van, ezért arra gondolok, hogy a kábelével van gond. Ezt a kábelt lehet cserélni egyszerűen, tehát forrasztás nélkül?
-
MurdR
veterán
válasz
w.miki #13515 üzenetére
Coolmat kolléga blogjából:
''Rendszerlemeznek ajánlott HDD-k:
500GB:
ST500LM000 - 5400rpm, 1db 500GB-os tányér, 8GB MLC
NAND cache, 7mm vastag, 3 év garancia *
WD5000BPKT - 7200rpm, 2db 320GB-os tányér, 5 év
garancia
Hitachi Travelstar Z7K500 HTS725050A7E630 - 7200rpm,
1db 500GB-os tányér, 7mm vastag, 2 év garancia
750GB:
WD7500BPKT - 7200rpm, 2db 375GB-os tányér, 5 év
garancia''Ryder1: nem tudom meddig kívánod megtartani a gépet, de ha ennyire a szívedhez nőtt, vagy régi vágyad volt, és sokáigbelég lesz, akkor keress egy komplett burkolatot. Te tudod mik a szándékaid vele.
Mondjuk én ezzel csak akkor foglalkoznék, ha régi nagy szerelmem, egy Dell XPS noti vigyorogna otthon a konyhaasztalomon, attól sosem szabadulnék -
w.miki
veterán
közben sikerült felfrissítenem a 0601-es BIOS-ra, de most sem látja az SSD-t
Lehet hogy ez a gép nem is támogatja a 32GB-os SSD-t sehogy? -
Dell XPS
veterán
Nem kell különösebben érteni hozzá, letöltöd az ISO-t, kiírod lemezre és boot-olsz róla (telepíteni nem kell!) Ha Linux alatt nincs ilyen gondod, akkor az XP-vel van problémád, szóval ezt lehetne kizárni pl: puppy linux-al, vagy újra kezded a telepítést, más lehetőséget én nem látok.
A program segítségével letöltheted, ill. boot-olható pendrive is készíthető azonnal, ha erre lenne szükséged.
Más csatlakoztatott eszközök hibátlanul működnek USB-én (pendrive, billentyűzet, stb) ?
-
Rivaul
addikt
Nálam sd gazdaadapter címszó alatt szerepel. Nem is azt mondtuk hogy felkiáltó jeles lesz. A win gondolhatja úgy hogy megfelelően működik de attól még nem biztos hogy úgy is van. Frissítsd a driverjeit.
cettlee
Lehet. A gari elvileg komplett gépre van s lehet nem örülnek neki ha kiszeded mert rád kenik hogy szakszerűtlen bánásmódba sérült. Gondolom nem volt matrica vagy stb. Jobb ha besétálsz vele a szervizbe s ott elveszik ami kell. -
ravail
senior tag
Szia!
A kártyaolvasó legfrissebb driver-ét használod? Próbáld meg frissíteni. Esetleg, ha az Acer nem adott ki frissítést hozzá, valamelyik driver keresővel is megnézheted. Én a "DriverPack Solution 13 build for DVD"-t javaslom. Sokaknak bevált!
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged