- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van egy nagy gondom.
Egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül meghalt a Packard Bell LS laptopom. Egy este kikapcsoltam, reggel már nem lehetett bekapcsolni. Nem világít a egyik led se az elején, semmire nem reagál. Kivettem az akksit, úgy se (bedugva). Másik töltővel se, egyszóval semmi. Amikor egyszer vissza akartam dugni bele a töltőt, villant egyet a kimenete mintha valami áram csapott volna ki belőle.
Aznap este amikor utoljára kikapcsoltam, erősen villámlott kint, nem tudom, van-e összefüggés. Pedig miután kikapcsoltam, már nem volt vihar sem.
Holnap viszem szervizbe, csak félek, mert dolgoznom kell rajta és remélem nem tart sokáig megcsinálni.
Volt már ilyennel tapasztalata valakinek?Köszi
Annyit még, hogy szerintem a töltője is meghalhatott, mert nem világít a kis led rajta amikor be van dugva. Azelőtt világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivaldi (böngésző)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Demót kap a PIONER című MMOFPS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged