- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Szvsz, kicsit több mint 200ezerért lehet kapni bőven olyan notit ami alkalmas játékra is! Felesleges 3-400ezret ezért kidobni én is azt mondom! Persze mindig kell ilyenkor egy kicsit kompromisszum, mert ugye nem lehet akkor mindenből a legjobbat kihozni.
Sztem is i3 vagy i5 proci bőven elég, + 4GB RAM (később is lehet bővíteni), ill. valami nvidia vagy ati vga! Nemtudom, hogy pl a full hd kijelző mennyire fontos, mert nagyságrendekkel azon is lehet spórolni. Délután ha hazaértem linkelek is neked pár lehetőséget ha gondolod, csak itt most olyan lassú a net ahol vagyok, hogy örülök ha a ph oldalak bejönnek!
-
hybrid26
tag
Laptopból erőművet
Azt még mindig aranyért adják. Akkor inkább vennék egy egyszerűbbet,a mi netre, filmre, esetleg régebbi játékokra jó. És a megmaradt összegből dobnék össze egy asztalit. Árban ugyan ott van. Ha az egyik eladó sorba kerül vagy meghibásodik még akkor is ott a másik.
Én biztos nem költenék több 100 ezret csak laptopra
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest