- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
deathtania #32460 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Még annyi, hogy egy Samsung 350U2B-ről lenne itt szó, amiről most bemásolom az alábbi szöveget a samsung honlapjáról:Gyorsindítás
Pár másodperc a kijelző felnyitása vagy a bekapcsológomb lenyomása után, és máris él a rendszer. A forradalmi hibrid alvó üzemmód egyesíti az alvó üzemmód gyors újraindulását és a hibernálás stabilitását, hogy ne kelljen 30 vagy akár 60 másodpercig várnod, amíg visszaáll a rendszer.Gondolom itt arról beszél, amikor alvó módba kapcsolom a gépet és akkor tönténnek meg stabilitási pluszok is a majdani újraaktiváláskor érzékelendő gyorsaság mellett.
Erről a hibriditásról tudni esetleg valamit? Mit ért a hibernálás stabilitásán....mi történik ilyenkor...esetleg ez is hordozáskompatibilis
?
-
gyimate
csendes tag
válasz
deathtania #26977 üzenetére
Hello,
A laptop töltővel kapcsolatban 99%-ban biztos vagyok benne, hogy a kondenzátorok adták meg magukat (találkoztam már nem egy ilyen esettel). Ha van olyan ismerősöd aki ért az elektronikához add oda neki, hogy cserélje ki a kondikat és újból használható lesz. -
makkocska
csendes tag
válasz
deathtania #26983 üzenetére
k lite codecet tettem fel és bsplayerrel használtam.
amint hazaérek megpróbálom a media player classicot -
gyimate
csendes tag
válasz
deathtania #26966 üzenetére
Szia,
Szerintem ott van a probléma, hogy a töltőben kiszáradtak a kondenzátorok és ezáltál nincs már meg a szügséges kapacitásuk, vagy pedig zárlatosak lettek és ezért a töltő nem képes elindulni. Ha értel az elektronikához, akkor azt ajánlom neked hogy cseréld le benne a szekunder oldali kondenzátorokat, ha nem értel hozzá inkább vidd el egy szervízbe. A ciripelő hang meg arra utal, hogy a töltő túl van terhelve.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest