- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
gyimate
csendes tag
válasz
deathtania #26977 üzenetére
Hello,
A laptop töltővel kapcsolatban 99%-ban biztos vagyok benne, hogy a kondenzátorok adták meg magukat (találkoztam már nem egy ilyen esettel). Ha van olyan ismerősöd aki ért az elektronikához add oda neki, hogy cserélje ki a kondikat és újból használható lesz. -
gyimate
csendes tag
válasz
Rico Muerte #26974 üzenetére
Nyugodtan kicserélheted
-
gyimate
csendes tag
Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok, pár napja rendeltem egy laptopot az egyik áruházból, meg is érkezett és mindent rendben találtam, viszont van egy furcsaság amire nem jöttem rá, hogy mi okozhatja. A problémám a következő, ha bármilyen játékot próbálok rajta futtatni (akár nagyon régit is), azt tapasztalom, hogy rettenetesen késik az irányítás. Próbáltam azt is, hogy lejebbállítottam a grafikát, de csak nagyon kis mértékben segített. Próbálkoztam több jáékkal is, például FarCry, Test Drive unlimited, Call of Duty - Black Ops, vagy Modern Warfare. Hiába vitte a laptop szaggatás nélkül, de az irányítás mindegyiknél késik minimum egy másodpercet ami eléggé zavaró. Igyekeztem a legújabb drivereket használni, de ez sem segített. Azt is észrevettem, hogy a windowsban is késik egy kicsit, de azt szinte észre sem lehet venni. Leírom még a gép adatait:Asus A52JE
CPU: Intel Core I3-350M @ 2,26GHz
VGA: ATI mobility radeon HD5470 @ 512MB Vram
RAM: 4GB DDR3 @ 1066 MHz
HDD: 320GB 5400rpm
OS: Windows 7 Home Premium 64bitA segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel Gyimate -
gyimate
csendes tag
válasz
deathtania #26966 üzenetére
Szia,
Szerintem ott van a probléma, hogy a töltőben kiszáradtak a kondenzátorok és ezáltál nincs már meg a szügséges kapacitásuk, vagy pedig zárlatosak lettek és ezért a töltő nem képes elindulni. Ha értel az elektronikához, akkor azt ajánlom neked hogy cseréld le benne a szekunder oldali kondenzátorokat, ha nem értel hozzá inkább vidd el egy szervízbe. A ciripelő hang meg arra utal, hogy a töltő túl van terhelve.
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest