- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Aktív témák
-
Hali! A speedswitchXP progival azt hiszem már az AMD-k is megkergethetők! De van az AMD oldalán is millió program amivel piszkálhatóak a procik! De van egy 3000+ os Athlon64-em is ha esetleg ki akarod cserélni. A Semptron-ok a 128kB cache-ükkel rettenetesen el tudnak tunyulni. HA nem garos a gép akkor egy A64-es vagy ha van több pénzed akkor egy Turion-nal jobban jársz! Egy 1.8-as TurionX2-est már 15 körül meg is kapsz. Az meg nagyon fürge!
-
@lbert
tag
Ehhez Én süsü vagyok de KillHates ha ismét itt lesz, biztos mond rá valami okosat. De azért faggatóz azokban a topicokban amiket belinkeltem. Meg keress rá a keresőben hogy proci húzás v hasonló. Csak lépj ki fórum címekbe, mert ha topicban keresel, akkor a hszekben kutat
-
@lbert
tag
És 800-on járatja????????? Ez tényleg ökörség!
Van erre sok millió progi a neten is, de bios-ban nem kotorásztál még, ha tuja állítani a windows, akkor bios-ban is kell hogy állítható legyen. Gondolok itt a régi 486 PI-I Px gépeknél lehtett. De én is ismerek ilyen progit mivel minden húzható amit lehet, de nem jut eszembe. De ha eszembe jut beírom! Gépen is meg volt, meg skubizom meg van-e még. CDn tuti, majd megnézem mindjárt!szerk:
Na megnéztem. 3DMark2005 nekem ez van. De biztos van újabb is.
szerk 2:
Ha gyorsabb válasz kell itt kérdezd!
-
@lbert
tag
Memód mekkora? Márcsak azért mert nekem 1.5MHz is lassan megy. 256M RAM. Ez ami gond. Élég sok sziszart tartalmaznak ezek a böngészők és terhalik a gépet. Főleg ha megy pár aktív védelem a háttérben ami mamória rezidens, akkor meg inkább a memóriát kellene bővíteni mielőtt megfőznéd a procit. Szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest