- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
válasz
nussa5 #46030 üzenetére
Biosban beállítottam a 'boot graphic select'-t externalról win7 re és utána felment a driver.Nem tudom, hogy miért volt baja amíg externalon volt.
A drivert azt onnan is leszedtem és az nvidia oldaláról is de amig a biost nem állítottam nem ment egyik sem.
Köszönöm a tanácsot. -
theiron320
aktív tag
Üdv.Van egy asus x52jc-s laptop.A probléma az, hogy nem ismeri meg az nvidia vga-t, drivert sem tudom telepiteni, a telepito azt irja ki, hogy nem talált kompatibilis drivert.valami otlet?
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Éjjel unokatesóméknál beütött a krahh.Becsapott a villám, három tv, pc megment.Reggel a laptop még ment az unokatesómnak, viszont most már nem megy, csak az asus logo villan fel.Lehet-e a villámcsapás a baj?Azt mondja, hogy ő kihúzta de hát na...., viszont még reggel ment.Pedig a laptop az pattent állapotban van egy hete adtam el neki.Szóval villámcsapás, vagy csak véletlen egybeesés?
Ha mégis villámcsapás akkor mit lehet tenni?Lehet kezdeni a lapossal valamit, vagy kuka?Válaszokat előre is köszönök.
U.I:lapos asus n61vn. -
theiron320
aktív tag
válasz
donjohnson #27669 üzenetére
Nem!Megpróbálom ezzel is köszönöm.Igen jó mert ki lett rajta próbálva, újratelepítés után nem megy.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Szereztem egy Yakumo laptopot(aksi nincs benne csak töltőről megy, tipust nem tudom szóval elég ramaty állapotban van).Helyzet az, hogy mielőtt feltettem rá egy xp sp3-ast addig ment rajta a hang.Feltelepítek egy sp3 as xp-t nem megy.Everestel megnéztem a hangkártyát via vt1612a.Xp hez leszedtem egy drivert hozzá feltelepítem de azzal sem megy.Valakinek valami tipp esetelg?Ha megnézem mindenhol azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik, használatban van stb.Próbáltam fejhalgatóval de azzal sem megy.
Szerk:Így néz ki [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest