- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
Akkor keress hozzá drivert, ha szerinted az a baj. Én se tudhatok mindent, főleg azt se tudjuk milyen gép, milyen oprendszer. Amúgy pl win7-hez, de még talán xp-hez se emlékszek olyanra a korábbi gépeim közül, hogy az akksinak külön driver kellett volna, (ettől függetlenül nem állítom, hogy nem kell) azért írtam oprendszert :-)
Amúgy beállítások között nézelődtél már? -
csusza`
senior tag
Ha a SONY-é megy, szerintem erőltesd azt. Ettől függetlenül az ATI oldalról letöltöttnek s kellene mennie. Ha mégsem, ezen annyira nem csodálkozom. Régen eléggé egyediek voltak a VGA-k a notikban, és gyakorlatilag a gyártó driverén kívül alig ment más. Hogy most mi a trend azt nem tudom, ami noti megfordult nálam, annál bőven elég volt a win7 által feltelepítgetett driver, nem akartak nagyon játszogatni a notival. Ellenben aki ki is akarja használni rendesen a VGA-t, annak megéri egy sort szenvedni vele. Én azt mondom, próbálkozz még.
Esetleg próbáld meg kézzel hozzáadni/ráerőltetni.
-
csusza`
senior tag
-
pumatom
aktív tag
hát elvileg, ha jól kezeli a laptop, akkor a formázást(ált.->kalibrálás) kiirja, hogy szükség van kalibrálásra, vagy nincs...ha viszont írja, hogy kell akkor sem lesz baja, ha mégegyszer formázod, ha már volt--> a kalibrálás annyit tesz, hogy először maxra feltölti, majd lemeríti, és újra fel...
A töltő behelyezéséről nem tudok, hogy számítana a sorrend, de előbb szerintem érdemes a konnektorba dugni a töltőt, majd a laptopba, jóesetben a telefonnal is így kell...
A töltöttséget a laptop úgy is kiírja, hogy dugd be a töltőt, mert lassan lemerül...
Ha hálózatról megy se szedd ki az akksit, ha csak abból indulunk ki, hogy véletlenűl kicsúszik a töltő és azonnal kikapcsol, károsodhat a laptop, és adatvesztés is lehet...
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Társasjáték topic
- Gmail
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest