- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
mormota #43453 üzenetére
Szerintem az kellene bele ami az eredeti paraméterekkel van.10V meg 14V közt van egy kis külömbség.De inkább azt nézd,hogy hány Amperos az aksi,meg amit néztél bele.Mert nem biztos,hogy a töltő is bírni fogja.
Pl.: Ha a gépeden az van hogy 3.89 A és te veszel bele egy 4-5A -os aksit,lehet kiszál belőle a füst és tönkre megy
De ellenkező se jó,ha kevés az Amper.Javítsatok ki ha tévednék.
-
Dell XPS
veterán
válasz
mormota #43453 üzenetére
Hali,
Akkumulátorokkal a múltkor is elég nagy kuszaság alakult ki. Látom most is ez a helyzet, amit másodikként említesz, (14,4V, 4400mAh) láttam hogy 8 cellás, sőt láttam 14.4V 5200mAh-t is. Azt írják hogy kompatibilis, a típusba. Szerintem ahogy Kyle.Katarn is említi, kérdezz rá. [link] ezen a helyen simán tudod tisztázni....
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz
mormota #43453 üzenetére
Hááát, ebben nem vagyok profi, de a kevesebb mAh mindenképp azt jelenti h kevesebb ideig bírja, olyat nem láttál h a tied pl. ún. 9 cellás azok meg pl. 6 cellások? Mert az magyarázat lehet ERRE az eltérésre, bár nem vennék mérget rá h ez az eltérés nem számít a működésben, de én szerintem maga ez nem zárja ki h kompatibilis legyen az új aksi.
Viszont a több (vagyis tökmindegy- eltérő) feszültség azaz Volt szerintem kizárja h működjön vele -oké, erre se vennék mérget, de nagyon gyanús.
Szerintem konkrétan a noteszodhoz keress aksit, vagy pontos típusszámmal (és egyel se eltérővel) ha így nincs- akkor sz'tem, elvileg, azonos méretű és csatlakozású és feszültségű aksit keress.
De mondom nem vagyok profi ebben, kérdezz meg itt másokat biztos van aki tud pontosabban segíteni.(Esetleg nincs erre külön topic?)
Aktív témák
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest