- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8x57js
tag
Sziasztok !
HELP kellene.
Nokia 6234 es készülékemre raktam filmet. De nem tudok belepörgetni, így feldaraboltam 5 részre.
DE, hallottam hogy a hasonló szoftverrel szerelt mostani készülékeknél már bele lehet pörgetni a videóba.
S40ről van szó!
KÉREM segitsetek milyen progit szedjek le rá, ami lehetővé tenné, hogy én is bele tudjak pörgetni a filmekbe!
Köszönöm!!!
-
8x57js
tag
Helloka!
Nem tud valaki segitséget adni nekem?
A már mp4(s40re készitett filmem-jó minőséű lett
) videómat, HOGYAN LEHETNE szétdarabolni, mondjuk hogy 20-30perces blokkok legyenek?
Milyen programmal, ami ha lehet INGYENES- és nem kell semmit összekutyulni hozzá, hogy működjön
Köszönöm!
-
8x57js
tag
Sziasztok!
SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!Segitségre lenne szükségem.
Nokia 6234emre S40-es re szeretnék filmet feltenni. Ami már sikerült is, aviból csináltam talán 3gp-t. A lényeg hogy szépen játsza is.
Ezt az: Any Video Conv. programmal csináltam.
Viszont mivel nem lehet pörgetnijó lenne ha szét tudnám darabolni mondjuk 20 perces részekre.
Mivel tudnám ezt könnyen megcsinálni?
KÖSZÖNÖM
-
8x57js
tag
helloka!!!
Nos a topicjában már megkérdeztem.
Vettem egy 6131et, és van benne egy piros csik a kijelzőben.
Csütörtökön vettem, most ma jött elő.
szerdán még él a 72 óra??? szombatot nem számitják bele, ugytudom, igy mivel hétfőn jött a nyuszi, tehát péntek-kedd -szerda...vagy????
köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest