- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
iPhone-ról visszatettem már Nokia n91-re, SE k810i -re és egyéb régi nyalánkságra az aktuális névjegyzékemet.
(2 device van ingyen, de a trükk, hogy szinkronizálom, majd törlöm az online listáról)
Igazából ezt szeretném a Nokia 7250i-vel is, de a net-et nem tudom belőni a telón
-
quailstorm
félisten
A névjegyek könnyedén, VCF fájl segítségével. De lehet hogy ha csak simán elküldi bluetoothon a névjegyzéket az is megy, bár ilyen terű tapasztalatom nincs a szifonnal, asszem jailbreak nélkül ez megy csak.
SMS meg nagyjából sehogy. A Nokia Ovi suite-ba be bírja szinkronizálni, de onnan tovább?
-
Elnézést, első találatra ezt az oldalt dobta fel a keresőm: [link]. Itt egyértelműen az van írva, hogy hangfelvétel nincs.
Most hogy kikérted, alaposabban utánanéztem a dolognak és valóban van.:[link]Pont ma, egy másik topikban, nem akartam egy bizonyos telefonos oldalnak leírni a nevét, de most megteszem, én is ráugrottam a Telefonguru adataira, pedig többször tapasztaltam már, hogy nem megbízható az infói. Még egyszer bocsi.
Nem is tudom mit keresek itt mindig rühelltem a Siemens telókat, ráadásul egy beteges dologban szerettem volna segíteni, pfffuj.
-
Milyen jelegű ez a hang fájl, midi? Mivel hangfelvétel funkció nem volt benne az arm szerintem kiesik. Vagy valami wap -ról letöltött csengőhang?
Szervizkábellel biztos le lehetne menteni, de erre ezért biztos nem fogsz áldozni, egy csengőhangért.
Lehet, hogy egyszerűbb volna konkrétan a zene fájl névvel keresgélned.
Felvenni és azt használni szerintem elvetélt ötlet, ha egy hangszerkesztővel is feljavítod, akkor sem lesz olyan mint az eredeti.
Esetleg valami profi hangfelvevővel, azzal inkább van értelme, de egy másik telefon mikrofonjával nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HP Rack és Tower szerver bazár
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest