- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
A Nokia 5800 XpressMusic típusú mobiltelefonomban felpúposodott az akksi.
Úgy, hogy felnyomta a hátlapot, ami nem csak szarul is néz ki, de félek, hogy mégnagyob kárt tesz benne, ha hagyom így.Mi a teendő ilyenkor? Mármint mi a javallott, venni bele egy utángyártott akksit?
Egyszer már megszívtam egy 5700-val, ott is felpúposodott, el is tört miatta a hátlap pöcke, kellett új hátlap, aztán gondoltam veszek eredeti nokia akksit, nehogy valami gáz legyen utángyártottal, aztán 11 ezer forintom bánta.... + még új hátlap rá, aztán csodák csodájára 2 évet se bírt ki, ugyanez történt....
Muterom 6103-jában is felpúposodott, aztán vettem bele utángyártottat, az bírt kb 2 hónapot...
Tehát mind2 oldalt sikerült megtapasztalnom, és nem tudom mi legyen...
Igazából nem használom ki egyáltalán már az 5800-t, mert elsődleges telefonként van egy HTC Desire S-em, szóval arra is gondoltam, hogy amennyiért vennék bele akksit, veszek inkább valami alap telót...
Gondolom ez az akksi felpúposodás nem csak velem történt meg (fizikai elváltozáson kívül észlelhető még a rövidebb üzemidő, töltöttség kijelzésének ingadozása...), mi ilyenkor az ésszerű és költséghatékony megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest