Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
A Nokia 5800 XpressMusic típusú mobiltelefonomban felpúposodott az akksi.
Úgy, hogy felnyomta a hátlapot, ami nem csak szarul is néz ki, de félek, hogy mégnagyob kárt tesz benne, ha hagyom így.Mi a teendő ilyenkor? Mármint mi a javallott, venni bele egy utángyártott akksit?
Egyszer már megszívtam egy 5700-val, ott is felpúposodott, el is tört miatta a hátlap pöcke, kellett új hátlap, aztán gondoltam veszek eredeti nokia akksit, nehogy valami gáz legyen utángyártottal, aztán 11 ezer forintom bánta.... + még új hátlap rá, aztán csodák csodájára 2 évet se bírt ki, ugyanez történt....
Muterom 6103-jában is felpúposodott, aztán vettem bele utángyártottat, az bírt kb 2 hónapot...
Tehát mind2 oldalt sikerült megtapasztalnom, és nem tudom mi legyen...
Igazából nem használom ki egyáltalán már az 5800-t, mert elsődleges telefonként van egy HTC Desire S-em, szóval arra is gondoltam, hogy amennyiért vennék bele akksit, veszek inkább valami alap telót...
Gondolom ez az akksi felpúposodás nem csak velem történt meg (fizikai elváltozáson kívül észlelhető még a rövidebb üzemidő, töltöttség kijelzésének ingadozása...), mi ilyenkor az ésszerű és költséghatékony megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túra és kirándulás topic
- Le Mans Ultimate
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest