Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plavix
tag
Segítene valaki abban, hogy egy geforce4 mx-440 se kártya egyik kondenzátorának értékét hol tudom megnézni? (A tulaj szerint "LEESETT" róla!
) Kerestem kapcsolási rajzot, de nem találtam. Thx!
-
Plavix
tag
Sziasztok! HP e800 szervert tudok-e úgy konfigurálni, hogy egy samsung videolejátszót az egyik usb porton felismerje? A player CSAK FAT32-t ismer, NTFS-t nem. Köszönöm!
-
Plavix
tag
Helló!
Win 7, SSD-ről bootol, HD 6790 Sapphire. Új partició, új win. A bootolás 1-2 másodperc. Fölteszem a videokártya driverét, és a bootolás 50 másodperc lesz. Ötlet, segítség? Megköszönöm!
-
Plavix
tag
Boldog Karácsonyt! Sziasztok!
Trendnet olcsó router. Tip.: TW100-BRF114. A kollégámé. Sem http-n, sem tftp-n nem férek hozzá. Valami ötlet? Köszönöm!
-
Plavix
tag
Sziasztok!
Adott egy iskolai osztály 24 asztali, 1 laptop, +1 interaktív tábla. 1 server, 1 wifi és egy lanos router. A szerveren winsz. 2008, a többi gépen win7. Lassú az osztott net, stb. A gép kész, win7 (x64) x64 proxy programra volna szükségem. A winproxy-t nem tudom a gépen elindítani. Minden segítséget megköszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Ryzen 7 CPU-k
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest