Hirdetés

Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

Na gondba vagyok? A kérdésem miért olyan olcsóak a neten a CD k meg a DVD míg a boltokban olyan bazi drága. Az egyik netes e boltban ezt találtam. Ha jól értem ezeken nincs szerzői jogdíj ezért én magánszemélyként meg se vehetném vagy mi?

Szerzői Jogok

A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében, a kereskedelmi forgalomba hozott, továbbértékesített üres adathordozók után jogdíjat kell fizetni! Azok a magánszemélyek, akik magáncélú felhasználásra, külföldi forrásból vásárolnak adathordozót mentesülnek a díj megfizetése alól! Minden kérdéses esetben az Artisjus által meghatározott díjak érvényesek! Az üres adathordozó után fizetett jogdíj, nem mentesít a kép-és hanganyagok, szoftverek és egyéb liszensz köteles termékek másolására és értékesítésére érvényes díjak megfizetése alól!

Adathordozó tipusú termékeink ára szlovákiában megfizetett jogdíjat tartalmaz. Ezeket a termékeinket vállakozások számára kizárólag viszonteladói, nagykereskedelmi programunk keretein belül értékesítjük és számlázzuk!

Aktív témák