- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ötletem sincs hol kérdezzem ezért berakom ide meg a másik kérdéses topikba a kérdésemet!
Szóval a problémám a következő:
Mostanában minden játéknál: D3, Tera, MK etc azt tapasztalom hogy ha full screenben játszom akkor random időközönként egyszer csak leteszi a játékot nekem tálcára.
Semmiféle üzi vagy ablak nem jön fel, és a játékba is azonnal vissza tudok menni, de így fogja és bumm..tálca.
Félmegoldásként úgy csinálom hogy Windowed fullscreen modba tolom, így amikor lerakna tálcára, nem tud csak egy pillanatra nem tudom irányítani a gamet, viszont ha ráklikkelek a képre ugye akkor annyi.
Persze ez így nem az igazi szóval a kérdésem az lenne hogy mi okozhatja?Hja és nem mellesleg ha mondjuk valami filmet vagy sorozatot nézek azt is bedobja kis nézetbe mintha beleklikkeltem volna.
Ha esetleg tudna valaki segíteni azt megköszönném, vagy ha tudjátok hogy hol kellene megkérdeznem, azt is szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Synology NAS
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest