- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
racskobalazs #32583 üzenetére
Nem éri meg kifizetni a szabványdíjjat, nem fogy annyi belőle mint egy laptopból, vagy alaplapból.
-
Tamás9x
őstag
A kérdés ugyan az, SD-HDD laptop nélkül, biztonságosan, legegyszerűbben.
Biztos nem fogok minden este ki tudja hol egy majdnem 1 millás gépet azért elővenni, hogy SD kártyát másoljak vele, főleg ha lesz bázis ahol biztonságban lerakhatom a drágább, és felesleges cuccokatOlyan helyeken akarom használni ahol max egy 28W-os napelemem lesz és a motor szivargyujtója.
Ez nem vallás, csak más szemszög mint amiben élsz, ezért érthetetlen
-
Tamás9x
őstag
Nagyon nem szeretnék plusz laptopot, a szerkesztő gép mellé, tabletet cipelni, bár egy Ipad jó lenne, mert piszok jó vágóprogramokat láttam rájuk, és a végtermék 10GB-nál sose nagyobb, ami igen az nyersbe felmegy youtube, privátba.
a WD-t bármiylen páratartalom van bele tudom tenni egy Drybag-be rátolom a HDD-t bele az SD-t esetleg egy powerbank ha nagyobb terjedelmet másolok, kb 120MB/sec-et tud elméletben az egy pár órát elvacakol, ennyi ideig egy laptopot életben tartani, kitudja milyen külső körülmények között, nem tudom.. -
Tamás9x
őstag
Fjallraven Classic az első, majd most kaptam egy fülest Tour du Mont Blanc-ra, ha ez a 2 megvolt, és bevált a felszerelés akkor, egy nagyobb távú motoros túra.
Nordkapp túrán próbáltam kártyaolvasózni, és laptoppal vacakolni, de nem vált be.
amit a WD ígér, hogy 1 klikk save, az nagyon izgatóan hangzik, főleh ha mellette ki tudja másolni 2. HDD-re is.
Heti 1-1,5 Terra nyersanyagból 10Giga a végtermék, ezt felhőbe mozgatni, vagy telefonon keresztül nem szeretném. -
Tamás9x
őstag
válasz
Speeedfire #32500 üzenetére
Bonyolítani nem szeretném, útközben simán történhetnek balesetek, telefon vagy laptopcsere, 2-3 halott hdd-vel alapból számolok.
Több memóriakártya, kevesebb kapkodás, több eszközt szeretnék egyszerre menteni.Timer: Igen ez is megoldás, de az internetre nem alapoznék. Kellően fapadosan szeretném megoldani. Nagy százalkban se Wlan se GSM, és még néhol áram se lesz, max napelem.
Ahogy néztem a régebbi My passport Wireless-be cserélhető 1:1-be a hdd rendszer telepítés nélkül.
-
Tamás9x
őstag
Ezen én is gondolkodtam, a laptop az alapból nálam lenne, mert hetente vágni és szerkeszteni kell a b/vlogot, 256/512 kártyákat vettem/tervezek vinni, ami brutális alkalmi vétel volt, garancia nélkül
A telefon amúgy is ott van szinte kéznél, WD + 2db külső HDD, 6-8 óra üzemidőt mond másolásra, illetve 11,5 óra amikor csak úgy elvan, nem dolgozik keményen. -
Tamás9x
őstag
Sziasztok.
Utazas soran SD kartyas mentes HDD-re lenne a kerdesem, pc nelkul. Kineztem egy My passport wireles pro-t gyakorlatban ez egy eletkepes megoldas, vagy inkabb nezzek mas utan? 2-3TB helyre lenne szuksegem.
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest