- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 69, 100, 200, 5000, 6000
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Canon 1300D-hez kitobival való fotózáshoz milyen állványt ajánlanátok 10K HUF-ig?
-
HKorn
veterán
Köszi, rendeltem egyet 1$-ért, annyit megér megnézni, hogy mennyire problémás.
-
HKorn
veterán
58mm-es objektívem van illetve egy 55mm-s polár szűrőm, elég ha veszek hozzá a step down adaptert? Ilyenkor nem zavar bele a képbe az adaptergyűrű? Bár 3mm átmérőben nem nagy valami, de hátha...
Csak ez miatt nem vennék új szűrőt
-
HKorn
veterán
válasz
ccs2929 #20797 üzenetére
köszi a tippet.
lehet ez lesz, bár nekem az a gyanúm, hogy más dolog okozza ezt, mert amikor lenyomom a gombot akkor mintha reagálna rá megmoccan az obi ahogy elkezdene dolgozni az AF, de mire csippan, hogy fókuszált addig telik el ez a relatíve sok idő.
De holnap lecsekkolom, pontosan, mert most emlékezetből írom.
-
HKorn
veterán
Az mitől lehet, hogy az a Sony A200-am elkezdte azt csinálni, hogy mikor lenyomom félállásba az exponáló gombot és fókuszálnia kellene, akár 1-2 mp is eltelik mire fókuszál?
Eddig ez tört része volt csak a másodpercnek. Minden körülmény / beállítás ugyanaz, napsütés, AF módban a 18-55 kitobi. Próbáltam másik obival, szintén ez van. Találkozott már valaki ilyennel?
Elég zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest